Τι μας δείχνει η πρώτη επίσημη φωτό του εσωτερικού της Giulia

Λες και το κάνει επίτηδες, η Alfa Romeo, τώρα που γνωρίζει ότι η παρουσίαση της Giulia τράβηξε επάνω της τα βλέμματα, μας δίνει λεπτομέρειες γι’ αυτή με το… σταγονόμετρο. Τώρα, μας συμπεριλαμβάνει στο press kit μια φωτογραφία (ναι, μόνο μία) από το εσωτερικό της. Πέρα από την ομορφιά, βγάζουμε ένα πρώιμο συμπέρασμα: Ότι η “καυτή” έκδοση QV με τα 510 άλογα θα έχει και χειροκίνητη έκδοση, σε αντίθεση με κάποιους από τους ανταγωνιστές της, όπως η Mercedes C63 και το Audi RS4. Γι’ αυτό και η Alfa μας δίνει και easter egg, αφήνοντας τεχνηέντως να φανεί λιγάκι ο συμπλέκτης στη φωτογραφία. Το πήραμε το μήνυμα, Alfa.

Γενικότερα, το εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό και ποιοτικό ταυτόχρονα,ξεχωρίζουμε το γεγονός ότι η κεντρική κονσόλα έχει στραφεί προς τον οδηγό (η Alfa τονίζει πόσο οδηγοκεντρική θα είναι η Giulia). Φυσικά, ξεχωρίζει το τιμόνι που έχει μάλλον πρωτόγνωρη σχεδίαση για Alfa και η -παραπομπή σε Ferrari και F1) τοποθέτηση του start/stop button σε αυτό.

Ξεχωρίζουμε και την τοποθέτηση ηλεκτρονικού χειρόφρενού, καθώς και την τοποθέτηση κουμπιού μέσω του οποίου θα διαχειριζόμαστε τις λειτουργίες που θα περιλαμβάνονται στο κέντρικό panel του αυτοκινήτου. Αυτά, προς το παρόν…