Το Hyundai i10 βραβεύεται ως Καλύτερο Αυτοκίνητο Πόλης

Πόσο καλό είναι το Hyundai i10; Πολύ καλό, λένε οι ξένοι, αφού το μοντέλο της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας πήρε Τον τίτλο του «Καλύτερου Αυτοκινήτου Πόλης» (Best City Car) για 2η συνεχόμενη χρονιά στα βραβεία “Car of the Year 2015” που διεξήγαγε το διακεκριμένο Βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου “What Car?”.

Οι βασικοί τομείς που λήφθησαν υπόψη είναι :
•    Κόστος Λειτουργίας : Το κόστος λειτουργίας είναι το κλειδί στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.
•    Ευελιξία : Τα σύγχρονα αυτοκίνητα πόλης πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτα, ακόμη και για τις μεγάλες αποστάσεις στους αυτοκινητόδρομους.
•    Αντοχή : Η αντοχή είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας, διότι τα καλύτερα αυτοκίνητα στην κατηγορία αυτή δείχνουν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα φθηνό και ένα εύρωστο εσωτερικό.
Άνετο και πρακτικό, με τετρακύλινδρο 1.2 λίτρων οικονομικό κινητήρα βενζίνης, το i10 είναι απίστευτα στοχευμένο για διαδρομές μέσα στην πόλη και είναι εξαιρετικά ευέλικτο στην οδήγηση και τη στάθμευση. Η καμπίνα του διαθέτει κορυφαία φινέτσα, με υψηλής ποιότητας υλικά και εκλεπτισμένα φινιρίσματα, είναι εύκολα πρόσβαση μπροστά και πίσω, με χώρο για τέσσερις ενήλικες σε απόλυτη άνεση.

Προσθέτοντας στο εντυπωσιακό αυτό πακέτο το πρότυπο πρόγραμμα που προσφέρει  κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων (EURO NCAP), 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους και 5 χρόνια οδική βοήθεια, αλλά και πλούσιο εξοπλισμό σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, το i10 αποτελεί πραγματικά το πλήρες πακέτο αυτοκινήτου πόλης.