Με νέο 1300άρη diesel 95 ίππων και με 5 χρόνια δωρεάν service για το Fiat 500X

Αναδεικνύεται στο μοντέλο με τον μικρότερου κυβισμού κινητήρα diesel στην κατηγορία του, μειώνοντας τα κόστη κτήσης και χρήσης

Το Fiat 500X, το μοντέλο που από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον των οπαδών της crossover κατηγορίας, ολοκληρώνει την γκάμα των κινητήρων του με τον νέο 1.3 MTJ 95hp Diesel Ε6. 

Η προσθήκη του νέου κινητήρα πετρελαίου ενισχύει ακόμα περισσότερο τον πολύπλευρο χαρακτήρα του, καθιστώντας το 500X το πρώτο μοντέλο στην κατηγορία του που διαθέτει τόσο μικρού κυβισμού κινητήρα diesel. Τα πλεονεκτήματα αυτής της έκδοσης είναι αξιοσημείωτα, καθώς η απόκτηση του γίνεται ακόμα πιο οικονομική ενώ το κόστος χρήσης μειώνεται σημαντικά, χάρη στην πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. 

Η ξεχωριστή urban crossover προσωπικότητα του 500X City Look και το μοναδικό του στιλ συμπληρώνονται υποδειγματικά από την ευχρηστία στην καθημερινότητα, με το αποτέλεσμα να δικαιώνει κάθε προσδοκία, φέρνοντάς το στην κορυφή της κατηγορίας του.

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας 1.3 MTJ 95hp συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Εuro 6, διατηρώντας χαμηλές και τις εκπομπές CO2, στα 107 gr/km. Παράλληλα οι καταναλώσεις του παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, με τη μέση κατανάλωση σε μικτό κύκλο να περιορίζεται στα 4,1 λίτρα/100km και ο κύκλος κατανάλωσης εκτός πόλης στα 3,8 λίτρα/100km. Ταυτόχρονα, το 500X διατηρεί το δυναμικό crossover χαρακτήρα του σε όλες τις συνθήκες, καθώς αποδίδει σημαντική ροπή από τις χαμηλές στροφές, με τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 200 Nm στις 1500 σ.α.λ.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις του νέου diesel κινητήρα είναι οι αντίστοιχες Pop και Pop Star του 500X City Look, που συνδυάζουν στιλ και ουσία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ικανοποιούν κάθε απαίτηση για ασφάλεια, κομψότητα αλλά και άνεση. Τομείς πάνω στους οποίους το 500X ξεχώρισε από την αρχή για τις υψηλές του επιδόσεις.

Η τιμή του 500X 1.3 MTJ 95hp Pop Star διαμορφώνεται στα 18.570€, με όφελος 2.500€, το οποίο περιλαμβάνει την ισχύουσα προωθητική ενέργεια και όφελος απόσυρσης και ευνοϊκή χρηματοδότηση 5,25% (αφορά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων) ή 0% επιτόκιο. Όλη η γκάμα του 500X προσφέρεται με 5 χρόνια δωρεάν service.