H Nissan μας λέει με κινηματογραφικό τρόπο, ώρα για αλλαγή επαγγελματικού οχήματος

Nissan και… “The Substitute” με τον Yaya Touré !

Η Nissan κυκλοφόρησε μια  νέα ταινία μικρού μήκους με τίτλο “The Substitute”. Πρωταγωνιστής στην ταινία αυτή είναι ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και “πρεσβευτής”  της Nissan στο  UEFA Champions League, Yaya Touré, όπου σύμφωνα με το σενάριο τηλεφωνεί σε έναν ανυποψίαστο επαγγελματία για να του προσφέρει μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία !

Ο επαγγελματίας που δέχθηκε την πρόκληση, ονομάζεται James Martin Devlin και είναι  ιδιοκτήτης της JamesClim, μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται σε θέματα ψύξης και κλιματισμού, με έδρα στο Ile de France.

Στην ταινία παρακολουθούμε τον  Touré να κάνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στον James, ζητώντας του να συναντηθούν  σε μια ερημική τοποθεσία. Όταν ο James φτάνει, αντιμετωπίζει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία – πρόκληση.

Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί μέρος της επικοινωνιακής καμπάνιας  της Nissan σχετικά με την παροχή πενταετούς, πλήρους εργοστασιακής εγγύησης για την γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων.

Η Nissan διαθέτει  μία από τις μεγαλύτερες σειρές  επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη,  που περιλαμβάνει το τρέχων  Navara (αλλά και το επερχόμενο νέο NP300 από τις αρχές του 2016), τα  NV200, NV400, όπως  και τα NT400 Cabstar και NT500 Atleon. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εγγύησης εντάσσεται και η επιβατική 7θέσια έκδοση του NV200, του  γνωστού EVALIA.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan  και την κορυφαία πλήρη εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών που τα συνοδεύει, στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών της Nissan ανά την Ελλάδα, αλλά και στο  http://www.nissan.gr/lcvs.html