Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την αυτοκίνηση με πολλές πρεμιέρες και 100 σύγχρονα μοντέλα

Εντυπωσιακό το ξεκίνημα για την έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» στην αίθουσα Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό αεροδρόμιο).  Οι επισκέπτες στο πρώτο τριήμερο έφτασαν τις 30.000, ένας εντυπωσιακός αριθμός που δείχνει το ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου για ενημέρωση και πληροφόρηση.

Επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα περισσότερα από 100 μοντέλα σύγχρονης τεχνολογίας που παρουσιάζονται, και φυσικά οι πρεμιέρες που δίνουν ξεχωριστό χρώμα. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για τις τιμές πώλησης, τα χρηματοδοτικά προγράμματα, για τις νέες τεχνολογίες και για τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων. Η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών δικαιώνει όσους συμμετέχουν στην έκθεση και δίνει τη δυνατότητα στους εμπνευστές της διοργάνωσης να προγραμματίσουν την επόμενη έκθεση για το 2016.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετέχει η συντριπτική πλειοψηφία των εταιριών: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι επισκέπτες και για τα test drive, που γίνονται με μεγάλο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων. Επίσης οι επισκέπτες, ενημερώθηκαν για τα προϊόντα που είναι συνδεδεμένα με τα αξεσουάρ, ανταλλακτικά και το after market.

Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», θα παραμείνει ανοικτή έως την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Ώρες λειτουργίας καθημερινές από τις 15:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο  από τις 10:00 έως τις 21:00. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ ενώ τα παιδιά που είναι ηλικίας έως 12 ετών, δεν πληρώνουν εισιτήριο. Επίσης δωρεάν είναι η είσοδος σε φοιτητές και ανέργους.