Το BBC θα δείξει ένα Χριστουγενιάτικο Topgear με τον Clarkson και την παρέα του, από τα παλιά

Με όλες τις αλλαγές που έγιναν τον τελευταίο καιρό στο Top Gear είναι ευχάριστο να βλέπουμε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Έτσι μπορεί να μη παρουσιάζουν το Top Gear αλλά θα φτιάξουν μια χριαστουγεννιάτικη εκδοχή.

Η ανακοίνωση έγινε απο το BBC λέγοντας ότι θα συνεχιστεί η Χριστουγεννιάτικη εκδοχή του Topgear με δύο επεισόδια και θα περιλαμβάνει τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές του Clarkson του May και του Hammond, στα 13 χρόνια της επιτυχημένης εκπομπής.

Τα δυο επεισόδια θα λέγονται : “Top Gear: From A-Z” δηλαδή “Top Gear: Από το Α έως το Ω και θα περιλαμβάνει πολλές σκηνές από τα προηγούμενα επεισόδια που δεν έχουμε ξαναδεί. Επίσης θα δούμε μερικές από τις πιο ανόητες, ξεκαρδιστικές και αστείες στιγμές από την παράσταση τα τελευταία 13 χρόνια. Η παρουσίαση θα γίνει με αλφαβητική σειρά, εξ ου και και ο τίτλος, με τον John Bishop να είναι ο εκφωνητής όπως και στο παρελθόν.

Ας ελπίσουμε εκεί στο BBC να τους πιάσει νοσταλγία και να ξαναδεχτούν τον εκκεντρικό και οξύθυμο αλλά και χαρισματικό παρουσιαστή που σε τόσο κόσμο έχει απήχηση διασκεδάζοντας τον.