Η Porsche μας αποδεικνύει ότι ούτε οι οδηγοί αγώνων μπορούν να οδηγούν και να στέλνουν μηνύματα

Ποιος θα περίμενε η Porsche να συμμετέχει σε καμπάνια για θέματα οδικής κυκλοφορίας και ασφάλειας;
Κι όμως η Porsche ευαισθητοποιείται, βάζοντας τον Mark Webber με την 911 GT3 Cup να αλωνίζει την πίστα, την ώρα που δέχεται μηνύματα από την καλή του και μάνατζερ του Ann Neal, με αποτέλεσμα να πηγαίνει από κράσπεδο σε κράσπεδο και να γίνεται ρεζίλι απογοητεύοντας τους μηχανικούς του στο pitlane.
Και αν δεν μπορεί ο Mark Webber να οδηγεί και να διαβάζει τα sms του κινητού του (Porsche Design Blackberry) τότε κάνεις δεν μπορεί να το κάνει. Πρώτον γιατί και ο καλύτερος οδηγός να είσαι πάλι σου αποσπά την προσοχή το κινητό τηλέφωνο, με καταστροφικές συνέπειες αν κινείσαι στο οδικό δίκτυο. Δεύτερον γιατί απλά δεν πρέπει να ασχολείσαι με τίποτα άλλο πέραν της οδήγησης επειδή η αφηρημάδα μπορεί να γίνει εγκληματική.
Γιατί πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί στο δρόμο γιατί το προπορευόμενο όχημα πάει κάπως αφηρημένα και η απάντηση που παίρνεις είναι σχεδόν πάντα η ίδια: Μα επειδή ασχολείται με το κινητό του/της.
Έτσι και η Porsche μας λέει: “Ακόμα και οι καλύτεροι οδηγοί δεν μπορούν να στέλνουν μηνύματα και να οδηγούν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα έπρεπε να το κάνεις και εσύ.”