Ήρθε το Renault Clio με κινητήρες Euro 6 και χωρίς τέλη κυκλοφορίας


 

Ο  κινητήρας 1.5 dCiπροδιαγραφών Euro 6 και με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωσηουσιαστικά θα αναθερμάνει το ενδιαφέρον των αγοραστών για το Clio.

Έχοντας κατακτήσει το κοινό με τη δυναμική του εμφάνιση, την υψηλή ποιότητα, αλλά και το σπορ ταπεραμέντο του, το Renault Clio χάρη στους κινητήρες Energy προδιαγραφών Euro 6 προσφέρει αναβαθμισμένη οικονομία καυσίμου, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην απόδοση και την οδηγική απόλαυση. 

Το Renault Clio έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία τόσο στην ελληνική όσο και ευρύτερα στην Ευρωπαϊκή αγορά, με τη χρήση των αναβαθμισμένων κινητήρων βενζίνης και Diesel προδιαγραφών Euro 6 ενισχύει περαιτέρω τον οικονομικό, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του. Η γκάμα περιλαμβάνει ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης με απόδοση έως 200 ίππους και βεβαίως τον κινητήρα Diesel Energy 1.5dCi που ξεχωρίζει για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης, αλλά και οικονομίας.   
Το συγκεκριμένο κινητήριο σύνολο στην έκδοση προδιαγραφών Euro 5 εκτός από τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης εξασφάλιζε και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Είναι ωστόσο σημαντικό ότι οι ιδιοκτήτες του μοντέλου, ακόμα και με τα σημερινά πιο αυστηρά κριτήρια δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τα νέα τέλη κυκλοφορίας. Αντίστοιχα όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο και τον κινητήρα Energy 1.5 dCi προδιαγραφών Euro 6 όχι μόνο δεν καταβάλουν τέλη κυκλοφορίας (85γρμ./χλμ. CO2), αλλά υπερκαλύπτουν τις νέες προδιαγραφές και όσον αφορά τις εκπομπές NOx χωρίς την ανάγκη χρήσης συστήματος ψεκασμού ουρίας (AdBlue), στοιχείο που εκτός των άλλων εξασφαλίζει μεγαλύτερα διαστήματα προγραμματισμένης συντήρησης με μικρότερο κόστος για τον καταναλωτή.
Το νέο Renault Clio Euro 6 είναι άμεσα διαθέσιμο στις εκθέσεις Renault με ένα ευρύ πακέτο παροχών που περιλαμβάνει, bonus απόσυρσης, 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, δωρεάν ασφάλιση και 3 χρόνια οδικής βοήθειας. Οι τιμές συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης ξεκινούν από τις 11.040 ευρώ (βενζίνη) και 13.950 ευρώ (Diesel).