Δεν είναι tranformers, είναι το megacar Koenigsegg Regera!

Η Koenigsegg μετέτρεψε τον εκθεσιακό χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ängelholm, μετατρέποντάς τον σε ένα νέο πρωτότυπο εργαστήριο για την ανάπτυξη των μελλοντικών οχημάτων. Η πρώτη δημιουργία από το νέο πρωτότυπο εργαστήριο είναι ένα ρομποτικό σύστημα , που ονομάζεται «autoskin» και θα διατίθεται για το νέο Koenigsegg Regera.

Το Autoskin επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του Regera να ανοίξει και να κλείσει τις πόρτες, το χώρο  αποσκευών και το πίσω κάλυμμα του κινητήρα με τηλεχειρισμό. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν ελαφρύ υδραυλικό μηχανισμό και με αισθητήρες εξασφαλίζει την ασφαλή κίνηση κάνοντας το πρακτικό αλλά και εντυπωσιακό.

Το μαγικό κλειδί της Regera περιλαμβάνει κουμπιά ελέγχου που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν την κάθε πόρτα ξεχωριστά. Το τηλεχειριστήριο περιλαμβάνει ένα κουμπί επίδειξης με το οποία πατώντας το,θα ανοίξει όλες τις πόρτες και θα σηκώσει την πίσω αεροτομή του Regera την ίδια στιγμή.

Το σύστημα autoskin της Koenigsegg προσθέτει λιγότερο από 5 κιλά βάρους.

Το Koenigsegg Regera διαθέτει ένα νέο σύστημα μετάδοσης της κίνησης που ονομάζεται «Koenigsegg Direct Drive» και απασχολεί τρεις ηλεκτροκινητήρες απόδοσης 700 ίππων και σε συνδυασμό με τον 5λιτρο V8 των 1100hp φτάνει σε συνδυαστική ισχύ στα 1500 άλογα.Η Koenigsegg εκτιμά ότι τα 400 χλμ/ώρα θα τα φτάνει λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα!

Τα πρώτα Koenigsegg Regera θα παραδοθούν στους πελάτες τους το 2016.