Δες μια Turbo Porsche 911 GT3 Cup να σπάει το φράγμα των 10 λεπτών στο Pikes Peak

Ο Jeff Zwart δεν είναι ένας συνηθισμένος 60άρης. Είναι  σκηνοθέτης, συγγραφέας, φωτογράφος και οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει συμμετοχή στο γύρο της Νέας Ζηλανδίας με μια φόρμουλα και στο WRC με την Ford. Ειδικότερα, όμως ο Zwart φαίνεται να έχει ένα μεγάλο πάθος, την ανάβαση στο Pikes Peak. 

Είναι σαφές ότι η ηλικία δεν τον σταμάτησε από το να κάνει αυτό που αγαπά, ίσα ίσα που το κάνει με μεγαλύτερη πείρα και αυτοπεποίθηση .Απλά θαύμασε πόσο γρήγορα αλλάζει τις ταχύτητες στο σειριακό κιβώτιο της 911 ενώ βρίσκεται στην άκρη του δρόμου. Πρόκειται για ένα πορωτικό βιντεάκι με την υπερτροφοδοτούμενη με τον επίπεδο εξακύλινδρο της 911 GT3 να φυσά και να ξεφυσά στο δύσκολο περιβάλλον του Pikes Peak όπου και λόγω του υψόμετρου πέφτει και η απόδοση του κινητήρα. Παρόλα αυτά ο Jeff με την 911 των 800 ίππων γίνεται ο 13ος  οδηγός που κάνει την ανάβαση του Pikes Peak σε χρόνο ρεκόρ κάτω από 10 λεπτά.

Η GoPro κυκλοφόρησε το βίντεο της ανάβασης με εσωτερικές και εξωτερικές λήψεις αλλά και σε 4K ανάλυση για να χαρείς το βίντεο στην καινούργια σου τηλεόραση. Αν δεν έχεις 4Κ οθόνη απλά θαύμασε όπως και εγώ τον εκπληκτικό ήχο και την προσπάθεια του Jeff . Αξίζει…