Κυρίες και κύριοι, έτσι θα είναι το επόμενο Opel GT

Η Opel, το έχει, ειδικά στα sport αυτοκίνητα. Έτσι, η γερμανική φίρμα δεν θα μπορούσε να αφήσει παραπονεμένους τους φανατικούς της που “ξεσπάνε” σε Corsa και Astra OPC. Για τους πιο “σκληροπυρηνικούς”, ετοιμάζει το νέο Opel GT. 

Το concept θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση της Γενεύης στις 3 Μαρτίου ένω σε μια εβδομάδα, η Opel θα μας παρουσίασει ένα ακόμα teaser βίντεο για να πάρουμε μια μικρή ιδέα από το νέο GT. Και γιατί αυτά είναι μεγάλα νέα; Προφανώς, όχι μόνο επειδή μιλάμε για ένα coupe.

 Δεδομένης της… προϊστορίας, το επόμενο GT, το οποίο πιθανότατα θα διατίθεται μόνο κλειστό, θα διαθέτει looks από μικρό supercar, πίσω κίνηση, αλλά και έναν “άγριο” turbo κινητήρα. Σκέψου τώρα: Πόσα τέτοια μοντέλα -σε λογική τιμή- υπάρχουν στην αγορά; 

Στο βίντεο που σου έχουμε σήμερα, το GT Concept εμφανίζεται ελάχιστα αλλά αυτό το λίγο είναι αρκετό για να ανοίξει την όρεξη για περισσότερα: Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann λέει ότι το GT Concept είναι το επόμενο σημαντικό βήμα για την Opel. 

Με αυτό, η εταιρία θα λανσάρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel που παραπέμπει σε γλυπτική. «Θα δείτε την Opel με μία φρέσκια ματιά,» υπόσχεται ο Dr. Neumann. Το πρωτότυπο συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της κατασκευάστριας αυτοκινήτων που ήδη φαίνεται καθαρά από το όνομά του: Opel GT Concept.

Στο βίντεο, μία χαρακτηριστική κόκκινη λεπτομέρεια καθρεφτίζεται στο μάτι του πρωταγωνιστή – μία πρώτη γεύση από ένα στυλάτο πρωτότυπο που θα γιορτάσει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου).

Το γοητευτικό και αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο εκφράζει τη αστείρευτη καινοτόμο δύναμη και το νέο lifestyle της Opel. Ο Dr. Neumann θα αποκαλύψει περισσότερα για το νέο αυτοκίνητο σε ένα δεύτερο βιντεοκλίπ στις 21 Ιανουαρίου.