Έχεις Subaru; Δείξτο στη… Subaru!

Η σχέση του ιδιοκτήτη ενός Subaru με το αυτοκίνητό του είναι ιδιαίτερη, κι αυτό είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστή και η απήχηση που έχει η μάρκα στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη μεγάλη και σπουδαία ιστορία της, τόσο με τους αγώνες όσο και με τα υψηλής τεχνολογίας μοντέλα της.

Στην Ευρώπη κυκλοφορεί ακόμα το 92% των Subaru δεκαετίας, ένα ποσοστό αξιοθαύμαστο που οφείλεται τόσο στην αξιοπιστία που τα διακρίνει, όσο και στη σχέση ζωής που συνδέει τον ιδιοκτήτη με το Subaru του.

Η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS, μέσω της σελίδας της στο Facebook, Subaru Greece , θέλησε να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους Έλληνες ιδιοκτήτες Subaru.

Έτσι, αποφάσισε να καλέσει τους φίλους της σελίδας και του brand να επιδείξουν τις δικές τους “αγάπες”, τα δικά τους Subaru αυτοκίνητα με έναν μοναδικό τρόπο.

Κάθε Παρασκευή, αναρτάται στην επίσημη Facebook σελίδα και μία διαφορετική φωτογραφία – εμπειρία ενός Subaru, όπως μας τη στέλνουν οι χρήστες. Παλιά Subaru, νέα Subaru, σε λάσπες ή χιόνι, στην άσφαλτο ή στο χώμα, είναι όλες εικόνες που τιμούν τον ιδιοκτήτη και τη μάρκα.
Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και συνεχίζει να είναι, ενώ παράλληλα επιτεύχθηκε αύξηση του οργανικού engagement, αλλά και δημιουργία μοναδικού και επιτυχημένου UGC (user generated content). Το αληθινό όμως έπαθλο είναι η ικανοποίηση και η αγάπη που μοιράζεται ένα brand με τους fans του.

Η συλλογή του περιεχομένου αυτού οδήγησε στη δημιουργία ενός ξεχωριστού «μωσαϊκού» εικόνων, το οποίο μετατράπηκε σε ένα μεγάλο πόστερ. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους των Subaru, ενώ η ανάρτηση των φωτογραφιών τους, που συνεχώς καταφθάνουν, θα συνεχιστεί.
Γιατί όλοι είμαστε Subaru!