Δες πώς θα ανεφοδιάζεις το αυτοκίνητό σου στο μέλλονΗ Nissan αποκαλύπτει μια συναρπαστική εκδοχή από το όραμά της για το μέλλον της αυτοκίνησης, σε συνεργασία με το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο των Foster + Partners.

Η συγκεκριμένη συνεργασία  - ορόσημο, μεταξύ του πρώτου σε πωλήσεις παγκοσμίως κατασκευαστή αμιγώς ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και του κορυφαίου στούντιο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων του μέλλοντος, θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι το ίδιο το αυτοκίνητο !

Εικονογραφημένο σε ένα εκπληκτικό βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, που απεικονίζει τόσο το best-seller Nissan LEAF  αλλά και το φουτουριστικό IDS Concept, το όραμα της Nissan  παίρνει σάρκα και οστά, διερευνώντας  πώς ο τρόπος της ζωής μας μπορεί να αλλάξει καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται.

Η συνεργασία αυτή που θα διαρκέσει για 12 μήνες, προσφέρει μια εικόνα του τι αναμένουμε από τη Nissan σε σχέση με το όραμά της για την Ευφυή Κινητικότητα : έναν κόσμο στον οποίο τα αυτοκίνητα αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους, καθώς οι πληθυσμοί υιοθετούν τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, αλλά και τις τεχνολογίες πιλοτικής οδήγησης.

Η σχεδιαστική μελέτη του σταθμού ανεφοδιασμού από το μέλλον, παρουσιάζεται στο φετινό 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. 

Ο σταθμός ανεφοδιασμού της Nissan έρχεται από το…  μέλλον !