Έχεις Peugeot; Έχεις service με 59 ευρώ και δωρεάν Οδική Βοήθεια!

Ένας- ένας, να φεύγουν οι πονοκέφαλοι. Αν έχεις Peugeot ηλικίας άνω των 5 ετών, αλλά δεν έχει φτάσει (ακόμα) η ώρα να πάρεις το επόμενο “λιοντάρι” σου, η αντιπροσωπεία είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το κρατήσεις σαν καινούριο! Γιατί σου δίνει πλήρες service και έλεγχο με 59 ευρώ, ενώ σου κάνει δώρο έναν χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια!

Πρόκειται για το πρόγραμμα συντήρησης χαμηλού κόστους EcoExpert, το οποίο ανακοίνωσε η Peugeot στην Ελλάδα και απευθύνεται σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot 5ετίας και άνω.

Μέσω του επίσημου δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot,  οι κάτοχοι οχημάτων Peugeot ηλικίας 5+ μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα γρήγορο αλλά πολύ περιεκτικό Service  με 59 ευρώ (ανταλλακτικά, εργασία και ΦΠΑ) στο οποίο προσφέρονται: 

•     αντικατάσταση Λιπαντικού (10W40)
•     φίλτρο λαδιού
•    τεχνικός έλεγχος ασφάλειας 15 σημείων

Ο έλεγχος περιλαμβάνει ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, ελαστικά, φρένα, φώτα, καθαριστήρες, εξάτμιση, ανάρτηση, αμάξωμα, μπαταρία, ψύξη, έλεγχο της στάθμης όλων των υγρών και δωρεάν τεχνική αναβάθμιση(αν χρειάζεται). Τέλος, για όλους τους χρήστες του προγράμματος ECOEXPERT, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος. 

Τώρα με το ECOEXPERT οι κάτοχοι Peugeot 5ετίας και άνω έχουν την ιδανική ευκαιρία να προσφέρουν την καλύτερη φροντίδα στο όχημά τους με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που τους παρέχει το επίσημο δίκτυο της Peugeot.