Η YOKOHAMA στην κορυφαία έκθεση ελαστικών REIFEN 2016

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ συμμετέχει στην “REIFEN 2016”, μια από τις μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο εκθέσεις ελαστικών που θα πραγματοποιηθεί στο Essen της Γερμανίας, από τις 24 μέχρι και τις 27 Μάιου. 

Στο περίπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ όπου θα εκτίθενται και τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων της φίρμας με την κωδική ονομασία ADVAN, θα βρίσκεται και το νέο ADVAN FLEVA V701 που αναμένεται να θέσει νέα πρότυπα στα σπορ ελαστικά υψηλών επιδόσεων, με υψηλό δείκτη πρόσφυσης ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος, χαμηλό επίπεδο θορύβου, αλλά και με μια ολόφρεσκη και άκρως ελκυστική σχεδίαση. Το ADVAN FLEVA V701, ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο τον premium χαρακτήρα της σειράς ADVAN, καθώς προσφέρει υψηλό επίπεδο ελέγχου του οδηγού στο αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο, υψηλών επιδόσεων ελαστικό, απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα επιβατικών αυτοκινήτων, από σπορ μέχρι και λιμουζίνες, συμβατικά μοντέλα αλλά και SUVs. Επιπλέον, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ θα παρουσιάσει το ADVAN A052, το ADVAN NEOVA AD08R, όπως και τα ελαστικά Motorsport Α005 και Α006 για στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Περίοπτη θέση στο περίπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, θα έχει το ADVAN Sport V105 που αποτελεί και την “ναυαρχίδα” της σειράς.

Εκτός της σειράς ADVAN, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ θα παρουσιάσει και το GEOLANDAR A / T G015 ένα All-Terain, On–Off ελαστικό που διαθέτει εξαιρετική αντοχή σε φθορές και καταπονήσεις, με μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης, προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προσδοκίες των οδηγών SUV.

Φυσικά, από την προβολή της ΥΟΚΟΗΑΜΑ δεν θα μπορούσε να λείψει και η χορηγική συνεργασία της με την κορυφαία ομάδα του Αγγλικού Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, την Chelsea FC, καταλαμβάνοντας μάλιστα κομβικό σημείο στο περίπτερο της μάρκας, μαζί με το “δικό” της ελαστικό, το BluEarth-Α ΑΕ-50 Chelsea Edition ! 

Στον τομέα των πρωτοτύπων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ πρωτοπορεί παρουσιάζοντας στην “REIFEN 2016” δύο νέα concept : το BluEarth Air, ένα ελαφρύ ελαστικό και το αεροδυναμικό Outside Fin που σίγουρα θα μαγνητίσουν τα βλέμματα εκείνων των επισκεπτών που ενδιαφέρονται για την καινοτομία, αλλά και για να πάρουν μια “γεύση” από τα ελαστικά του μέλλοντος.

Στην κατηγορία των χειμερινών  ελαστικών, το  iceGUARD αλλά και το και το W*drive θα βρίσκονται εκεί, όπως και το BluEarth 110L που κάνει το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο αλλά και το 902W Winter Drive, συμπληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Την κορυφαία εταιρεία ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ, αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, από το 1959.

http://www.yokohama.gr/