Του έκλεψαν το μηχανάκι, το βρήκε… 25 χρόνια μετά

Αυτή η ιστορία, είναι ικανή να σε κάνει να μη χάσεις την ελπίδα σου ποτέ. Γιατί, σίγουρα, ένας Πειραιώτης, του οποίου είχαν κλέψει το μηχανάκι, 25 χρόνια πριν, είχε χάσει κάθε ελπίδα ότι θα το ξανάβλεπε.

Η ζωή όμως, παίζει περίεργα παιχνίδια. Πριν από μερικές εβδομάδες, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό “Δυτικές ματιές“, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, έκαναν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι ενός 47χρονου, στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 47χρονο, αφού στο σπίτι του βρήκαν μια κυνηγητική καραμπίνα, δυο γκλοπ, μια σιδερογροθιά και μια ένα μαχαίρι. Όμως, αυτό που διαπίστωσαν ότι βρισκόταν στην αυλή του συλληφθέντα, τους άφησε με ανοιχτό το στόμα.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που είχε για τις μετακινήσεις του ο συλληφθείς, διαπίστωσαν πως είχε κλαπεί πριν 25 χρόνια από τον Πειραιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το δίκυκλο μοτοποδήλατο φυλάσσεται προκειμένου αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του 47χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή δικύκλου. Τώρα, αν ο ιδιοκτήτης του δικύκλου συγκινήθηκε ή εξεπλάγη περισσότερο που το ξαναβρήκε, αυτός ξέρει.