Ήρθε και στην Ελλάδα η Black Edition του Qashqai

Το Nissan Qashqai, το οποίο πουλάει διεθνώς σαν… φρεσκοψημένο ζεστό ψωμάκι, απέκτησε μια limited edition, η οποία συνδυάζει τα καλά της κορυφαίας σε εξοπλισμό έκδοσης, με μια οικονομικότατη επιλογή για κινητήρα.

Πρόκειται για τη Black Edition, μια συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου crossover της Nissan, η οποία θα διατεθεί (και) στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, όπου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η Black Edition, είναι ουσιαστικά η κορυφαία σε επίπεδο εξοπλισμού έκδοση Techna με επιπλέον  μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και  διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό του Qashqai Black Edition, έχουν προστεθεί το δερμάτινο σαλόνι  και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition.
Η συλλεκτική έκδοση του Qashqai προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και  κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για την συλλεκτική έκδοση Black Edition του QASHQAI, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων της Nissan ανά την Ελλάδα.