Το Citroen C – Elysee από 11.847€

Η Citroen ανακοινώνει τη νέα προωθητική εμπορική πολιτική της, και καταφέρνει να παραμένει πάντα πιστή στις αρχές της, καθώς ανέκαθεν προσέφερε αυτοκίνητα με κορυφαίο εξοπλισμό, υψηλή τεχνολογία και ασφάλεια, τους οικονομικότερους κινητήρες, σε ασυναγώνιστες τιμές! Έτσι και τώρα, στη Citroen δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτό που πάντα πρέσβευε, καθώς και πάλι προσφέρει όλα τα μοντέλα της γκάμας της με πλούσιο εξοπλισμό και άκρως ανταγωνιστικές τιμές! Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν!

Όλη η γκάμα της Citroen περιλαμβάνει κορυφαία τεχνολογία και πλούσιο βασικό εξοπλισμό. Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech έως 130hp Turbo και Diesel BlueHDi προδιαγραφών Euro 6 προσφέρουν κορυφαία δύναμη και οικονομία, είναι στοιχεία που κάνουν τα μοντέλα της Citroen τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία τους. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί η προωθητική πολιτική για το Citroen C – Elysee, καθώς προσφέρεται σε ασυναγώνιστη τιμή, με μόλις 11.847€ στην έκδοση 1.2 PureTech 82 ATTRACTION. Το Citroen C – Elysee είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, προσφέροντας αξιοπιστία, καθώς έχει δοκιμαστεί για πάνω από 4 εκατομμύρια χιλιόμετρα, ενώ ταυτόχρονα, στις πλέον απαιτητικές αγωνιστικές διαδρομές του WTCC (FIA), έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κατασκευαστών δύο συνεχόμενες χρονιές (2014 & 2015). 

Το Citroen C – Elysee προσφέρει άνεση, πλούσιο χώρο αποσκευών (506 λίτρα), καλύπτοντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, Οι υπερσύγχρονοι κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi Euro 6 προσφέρουν κορυφαία οικονομία καυσίμου. 

Βασισμένη στη νέα εμπορική πολιτική της, θα είναι και η τηλεοπτική καμπάνια που θα περιλαμβάνει τρία διαφημιστικά σποτ που αφορούν στα μοντέλα C1, C4 Cactus και C – Elysee, τα οποία θα παίζουν ταυτόχρονα στον αέρα.

Τα τηλεοπτικά σποτ των C1 και C4 Cactus επικεντρώνονται στο μήνυμα: “Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν – Κορυφαίος εξοπλισμός και τιμές καλύτερες της απόσυρσης, Μόνο στη Citroen”, ενώ το τηλεοπτικό σποτ του C – Elysee επικεντρώνεται στην άνεση, στον πλούσιο χώρο αποσκευών, στον οικογενειακό χαρακτήρα του μοντέλου που ταυτόχρονα προσφέρεται σε μοναδική τιμή! 

Έτσι γίνεται ακόμη πιο εύκολη την απόκτηση ενός Citroen! Κλείστε τώρα ένα test drive ή επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroen

http://www.citroen.gr/