Drift Sunday ή αλλιώς : Κυριακή στο έρημο χωριό με ένα R33!

Επιτέλους Κυριακή με βροχούλα μπάλα και ατελείωτο cocooning που λένε και στο χωριό μου, οπότε τι καλύτερο από ένα… χαλαρωτικό βίντεο με ένα R33 Skyline να ντριφτάρει στην ερημιά;

Το R33 είναι το λιγότερο δημοφιλές Skyline της Nissan παρά την διαχρονική εμφάνιση την εξαιρετική απόδοση και βέβαια τα φανταστικά χαρακτηριστικά οδήγησης αφού τόσο το  R32 και περισσότερο το R34 του έκλεψαν την δόξα όντας ακόμα πιο θρυλικά.

Όσον αφορά συγκεκριμένο Skyline πρόκειται για ένα GTS-T, που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και σε αντίθεση με ακριβότερο GT-R, είναι πίσωκίνητο, που σημαίνει ότι είναι γεννημένο για πλαγιολίσθηση.

Το Nissan Skyline GTS-T φορά έναν υπερτροφοδοτούμενο επίπεδο εξακύλινδρο (straight six) κινητήρα που αποδίδει 246 ίππους, αλλά το συγκεκριμένο έχει πειραχτεί με αποτέλεσμα να φτάσει τους 300 ίππους για περισσότερο δράμα και ατελείωτη πλαγιολίσθηση. Ότι καλύτερο δηλαδή για τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Απολαύστε λοιπόν τον τυχερό ιδιοκτήτη του σπάνιου R33 που δείχνει να το …κατέχει και το χαίρεται όπως πρέπει.