H Hyundai εγκαινιάζει το νέο θεματικό χώρο (Motorstudio Hanam) στη Νότια Κορέα

Το Motorstudio Hanam αποτελεί το τρίτο Motorstudio της Hyundai Motor και στεγάζεται σε ένα νεόκτιστο πολιτιστικό συγκρότημα

Η Hyundai διερευνά το μέλλον της αυτοκίνησης με την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του Project IONIQ

Η Hyundai Motor εγκαινίασε το τρίτο κατά σειρά «Motorstudio», έναν χώρο εμπειρίας της μάρκας, στην πόλη της Hanam, 30 χιλιόμετρα ανατολικά της Σεούλ στη Νότια Κορέα.

Ακολουθώντας τη θεματολογία των Motorstudios στη Σεούλ και τη Μόσχα, ο γιγαντιαίος χώρος των 442m2 της Hanam, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια διαφοροποιημένη εμπειρία της μάρκας, εξερευνώντας καινοτόμα θέματα που σχετίζονται με την Hyundai Motor. Το Motorstudio βρίσκεται μέσα σε ένα νεόκτιστο πολιτιστικό συγκρότημα που διαθέτει επίσης γραφεία επιχειρήσεων καθώς και ένα εμπορικό κέντρο.

Η Hyundai Motor δημιούργησε το πρώτο Motorstudio στη Σεούλ για να εξερευνήσει τα αυτοκίνητα και τον πολιτισμό, παρουσιάζοντας έναν πειραματικό και δημιουργικό χώρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν το αυτοκίνητο σε ένα εντελώς νέο και εμπνευσμένο πλαίσιο μέσω της μουσικής, της τέχνης και διαδραστικών εκθεμάτων. Η ιδέα αυτή συνεχίστηκε με το άνοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Μόσχα, στο οποίο η έμπνευση και η καινοτομία συνδυάζονται για να επικοινωνήσουν το σημαντικό ρόλο που το αυτοκίνητο θα παίξει στην καθημερινότητά μας.

Τώρα, με το άνοιγμα του Hyundai Motorstudio στη Hanam, η Hyundai Motor θα διερευνήσει τη μελλοντική αυτοκίνηση μέσω του «Project IONIQ». Το «Project IONIQ» είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο έρευνας και ανάπτυξης που θα ενισχύσει τις ζωές των πελατών της Hyundai.

“Το Hyundai Motorstudio στη Hanam μας επιτρέπει να επικοινωνούμε απευθείας στους πελάτες μας τις μελλοντικές τεχνολογίες και τα αποτελέσματα των ερευνών της Hyundai Motor. Θα δημιουργούμε συνεχώς νέα και καινοτόμα εκθέματα στα Motorstudios που θα  ακολουθήσουν» δήλωσε ο κ. Won-Hong Cho, Executive Vice President της Hyundai Motor.

Υπογραμμίζοντας το όραμα του Project IONIQ «Ελευθερία στην αυτοκίνηση», ένας υπερμεγέθης τοίχος προβολής καλύπτει τους τοίχους και την οροφή του studio εκφράζοντας την ενέργεια της φύσης και της ελευθερίας. Οι εικόνες που προβάλλονται σε όλο τον χώρο επικοινωνούν την ελεύθερη και καινοτόμο αυτοκίνηση του μέλλοντος που προχωρά πέρα από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου.

Το Hyundai Motorstudio Hanam παρουσιάζει στους επισκέπτες τις ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις του μοντέλου IONIQ, αποδεικνύοντας ότι δεν μόνο ένα αυτοκίνητο, αλλά και ένας «κινητήριος μηχανισμός». Ένας διαδραστικός σταθμός φόρτισης επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν την ευκολία της οικιακής φόρτισης ενός IONIQ Electric σε ένα καλλιτεχνικό και συναρπαστικό χώρο.

Επιπλέον, ένα IONIQ με εγκάρσια τομή κατά μήκος του αμαξώματος, αποκαλύπτει το χαμηλότερο μέρος του συστήματος μετάδοσης του IONIQ Electric για να βοηθήσει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τη ροή της ενέργειας και τους τρόπους οδήγησης ενός ηλεκτρικού οχήματος. Προχωρώντας προς το Design Studio, οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να επεξεργαστούν τα εξωτερικά και εσωτερικά υλικά των μοντέλων IONIQ και επιπλέον να επιλέξουν ένα μοντέλο IONIQ για ένα test drive – και όλα αυτά χωρίς την οποιαδήποτε υποχρέωση αγοράς.

Επιπλέον, η Hyundai Motor έχει ενισχυθεί από συνεργάτες ειδικούς (Gurus) στην κουλτούρα των αυτοκινήτων. Θα είναι διαθέσιμοι σε ειδικά σχεδιασμένα «Guru Bars» για την καθοδήγηση και ενημέρωση των επισκεπτών.

Μέσω του Project IONIQ, η Hyundai Motor προσπαθεί να μεταφέρει την ιδέα της «Ελευθερίας στην αυτοκίνηση» μέσα από τέσσερις βασικές κατευθύνσεις (α) την ελευθερία ως αβίαστη πρόσβαση στην αυτοκίνηση οποτεδήποτε και οπουδήποτε (β) την ελευθερία της καθημερινής και εν κινήσει συνδεσιμότητας (γ) την ελευθερία από ατυχήματα και δυσχέρειες και (δ) την ελευθερία από τη ρύπανση του περιβάλλοντος και την σπατάλη των ενεργειακών πόρων.