Το Renault Kadjar στον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου



Με τα Renault Kadjar και Dacia Duster η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαράκης βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο βουνό των θεών, υποστηρίζοντας μια από τις πιο απαιτητικές αθλητικές διοργανώσεις, τον 30ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου.

Συνεχίζοντας τη στήριξη της σε αθλητικά γεγονότα με ξεχωριστό χαρακτήρα και με άξονα την υπογραφή “Passion for Life”, η Teoren Motors B. Ν. Θεοχαράκης, βρέθηκε για ακόμα μια φορά δίπλα στον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Στη διοργάνωση που πλέον συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής, συμμετείχαν σχεδόν 400 αθλητές δοκιμάζοντας τα όρια τους σε μια μοναδική διαδρομή τόσο σε επίπεδο δυσκολίας όσο και φυσικής ομορφιάς.


Το Kadjar, το νέο πολυτάλαντο crossover της Renault, αλλά και το σκληροτράχηλο Dacia Duster, αποδείχθηκαν πολύτιμοι συνεργάτες για τους ανθρώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που σε συνδυασμό με τους πολυάριθμους εθελοντές σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν για ακόμα μία φορά μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Χάρη στους αποδοτικούς  πετρελαιοκινητήρες dCi της Renault, την μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τη στιβαρή κατασκευή τους, τα δύο μοντέλα εξασφάλισαν τη δυνατότητα κίνησης με απόλυτη άνεση και ασφάλεια τόσο στις ασφάλτινες, όσο και στις εκτός δρόμου διαδρομές, συντελώντας καθοριστικά στην επιτυχία του μαραθωνίου.