H BMW επίσημος χορηγός στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου

Υποστήριξη της διοργάνωσης για τρίτη συνεχή χρονιά με παραχώρηση στόλου αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW

 

Από το 2013, το BMW Group Hellas στηρίζει ενεργά τις αξίες του Κλασικού Αθλητισμού και το αξιόλογο έργο του ΣΕΓΑΣ που συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, διεξάγεται την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 και χιλιάδες δρομείς αναμένεται να κατακλύσουν το κέντρο της πόλης.

Ως επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας για τρίτη συνεχή χρονιά, το BMW Group Hellas θα παραχωρήσει στόλο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών BMW προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διοργανωτών και τη φιλόδοξη προσπάθεια των αθλητών.

Tο νέο premium ηλεκτρικό BMW i3 (94 Ah) με αυξημένη αυτονομία έως 300 km που δεν εκπέμπει ρύπους, θα συνοδεύει τους πρώτους δρομείς από το σημείο εκκίνησης στο Μαραθώνα. Το στόλο θα πλαισιώνουν τα νέα plug-in hybrid μοντέλα της Σειράς BMW iPerformance (BMW 225xe Active Tourer, BMW 330e και Χ5 xDrive 40e) εξυπηρετώντας τις ανάγκες μετακίνησης του ΣΕΓΑΣ.

Τα νέα μοντέλα BMW iPerformance βελτιστοποιούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις επιδόσεις μέσω της συνδυαστικής λειτουργίας ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ενός ηλεκτροκινητήρα. Έχοντας παραδώσει πάνω από 100.000 ηλεκτρικά και plug-in hybrid οχήματα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία τρία χρόνια, το BMW Group συνεχίζει να οδηγεί τις εξελίξεις διαμορφώνοντας το παρόν και το μέλλον της εξατομικευμένης βιώσιμης μετακίνησης.

Εκτός από την παραχώρηση οχημάτων, το BMW Group Hellas θα συμμετέχει και φέτος σε όλους τους αγώνες δρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου με τη BMW Team. H δυναμική ομάδα που αριθμεί πάνω από 150 μέλη (αποτελούμενη από εργαζόμενους της εταιρίας, στενούς συνεργάτες και πιστούς φίλους της μάρκας) φιλοδοξεί να σημειώσει νέες επιτυχίες και να καταρρίψει νέα ρεκόρ. Η ομάδα προπονείται συστηματικά κάθε εβδομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την επίβλεψη της διακεκριμένης Προπονήτριας και Πρωταθλήτριας Μαραθωνίου και Αγώνων Δρόμου, κυρία Μαρία Πολύζου.

Την Κυριακή, οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι στον Αυθεντικό Μαραθώνιο θα μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της BMW στο «Χωριό των Χορηγών». Εκεί θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από εξειδικευμένους διατροφολόγους και γυμναστές για θέματα υγείας, διατροφής και άσκησης. Δίπλα στο νέο BMW i3 (94 Ah), θα μπορούν να κάνουν προσωπική αξιολόγηση σύστασης σώματος με μία νέα και μοναδική στην Ελλάδα συσκευή και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές μεθόδους εκγύμνασης, όπως με τον οικολογικό διάδρομο χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.