Νέες προτάσεις εξοπλισμού για την BMW Σειρά 6

Ο αριθμός 6 της BMW αποτελεί σύμβολο σπορ οδηγικής απόλαυσης, αποκλειστικότητας και καινοτομίας επί 40 χρόνια.

Η γκάμα μοντέλων BMW Σειράς 6 εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις προαιρετικού εξοπλισμού για την άνοιξη του 2017. Οι επιλογές που διατίθενται αποκλειστικά για τα πολυτελή μοντέλα BMW Σειράς 6 Coupe, Cabrio και Gran Coupe προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές στο εξωτερικό και το εσωτερικό, προβάλλοντας το σπορ χαρακτήρα των αυτοκινήτων.

Διατίθεται η νέα μεταλλική εξωτερική απόχρωση Sonic Speed Blue. Σε συνδυασμό με το πακέτο M Sport – που είναι προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μοντέλου – η BMW Σειρά 6 Coupe, BMW Σειρά 6 Cabrio και BMW Σειρά 6 Gran Coupe μπορούν να παραγγέλνονται με δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 20-ιντσών με σχέδιο διπλών ακτίνων M και να συνδυάζονται με ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Επιπλέον, οι διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού Carbon Fibre που διατίθενται προαιρετικά με το πακέτο M Sport δημιουργούν ένα συναρπαστικό σπορ περιβάλλον στο cockpit. Οι επιλογές αυτές μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικότητα των τριών εκδόσεων του σπορ μοντέλου υψηλών επιδόσεων BMW M6.

Αριθμός 6: 40 χρόνια σπορ επιδόσεων, πολυτέλειας, κομψότητας και καινοτομίας.

Τα τελευταία 40 χρόνια, ο αριθμός 6 στο όνομα μιας BMW αποτελεί σύμβολο δυναμικής υπεροχής και πολυτέλειας. Η πρώτη γενιά BMW Σειρά 6 Coupe έκανε το ντεμπούτο της το 1976, γοητεύοντας το κοινό όχι μόνο με τις ελκυστικές γραμμές και τις σπορ επιδόσεις αλλά και με τις πρωτοποριακές καινοτομίες της. Πράγματι, το δίθυρο αυτοκίνητο ήταν το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής με σύστημα Check Control. Ο άμεσος διάδοχος της πρώτης Σειράς 6 κυκλοφόρησε το 2003, ενώ η πρεμιέρα της BMW Σειράς 6 Cabrio ένα χρόνο αργότερα πρόσθεσε για πρώτη φορά την open-air γοητεία στην υπόσχεση οδηγικής απόλαυσης με ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο. Η τελευταία γενιά της BMW Σειράς 6 προσφέρει στους πελάτες τρεις διαφορετικές εκδοχές της πολυτέλειας, με έμφαση στο δυναμικό πνεύμα, την κομψότητα και την αποκλειστικότητα αντίστοιχα.

Η BMW Σειρά 6 Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 9,3–5,4l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 217–143g/km), η BMW Σειρά 6 Cabrio (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 9.5–5.6l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 221–149g/km) και η BMW Σειρά 6 Gran Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 9,4–5,5l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 219–147g/km) μπορούν τώρα να παραγγέλνονται με εξακύλινδρο, εν σειρά βενζινοκινητήρα που αποδίδει 235kW/320hp, ένα V8 βενζινοκινητήρα με 330kW/450hp ή έναν straight-six diesel με 230kW/313hp. Και οι τρεις κινητήρες συνδυάζονται στάνταρ με οκτάρι κιβώτιο Steptronic Sport. Οι βενζινοκίνητες εκδόσεις διαθέτουν σπορ σύστημα εξαγωγής, που προσφέρει έναν απολαυστικό ήχο στην ευρύτατη καμπύλη ισχύος του κινητήρα. Εναλλακτικά, αντί της παραδοσιακής πίσω κίνησης BMW, όλα τα μοντέλα της BMW Σειράς 6 μπορούν να παραγγέλνονται με το ευφυές σύστημα all-wheel-drive BMW xDrive.

Στην αύρα πολυτέλειας που αποπνέει η BMW Σειρά 6 συνεισφέρει η μεγαλοπρέπεια εσωτερικού και μία ολοκληρωμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού. Οδηγός και συνοδηγός κάθονται αναπαυτικά σε θερμαινόμενα, ελαφρά καθίσματα με ενσωματωμένο σύστημα ζωνών και ηλεκτρική ρύθμιση (συμπεριλαμβανομένης λειτουργείας μνήμης). Δερμάτινη ταπετσαρία Dakota, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, πακέτο πλοήγησης ConnectedDrive με WiFi hotspot και τηλέφωνο με ασύρματη φόρτιση, hi-fi σύστημα ηχείων, προβολείς LED και σύστημα συναγερμού ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό όλων των μοντέλων BMW Σειράς 6.

Όσοι πελάτες επιθυμούν μία έξτρα δόση εξειδικευμένης εξατομίκευσης για το αυτοκίνητό τους, μπορούν να αξιοποιήσουν τις σειρές εξοπλισμού Design Pure Experience και Design Pure Excellence. Εδώ, άριστα εναρμονισμένα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για το εξωτερικό και το εσωτερικό προσδίδουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στο σπορ δυναμισμό ή την αποκλειστική πολυτέλεια του αυτοκινήτου. Οι προτάσεις BMW Individual που διατίθενται για τα μοντέλα της Σειράς 6 προσαρμόζουν την αισθητική των αυτοκινήτων με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στο προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη και ξεχωρίζουν χάρη στην αποκλειστική σχεδίαση, τα έξοχα υλικά και την ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον, οι προτάσεις του πακέτου M Sport που εναρμονίζονται με το χαρακτήρα κάθε μοντέλου προσδίδουν ένα αποκλειστικό, δυναμικό προφίλ – με βελτιστοποιήσεις στην εξωτερική εμφάνιση, τη σχεδίαση του cockpit και τα ανάλογα οδηγικά χαρακτηριστικά.