Η μοναδική Pagani Zonda Zozo τράκαρε με μια Maybach 62S

Μερικές φορές, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη, δεν μπορείς να τα πιστέψεις. Στο Τόκυο, για παράδειγμα, ανάμεσα στα εκατομμύρια αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους, η μοναδική στον πλανήτη Pagani Zonda Zozo τράκαρε. Αλλά όχι με οποιοδήποτε αυτοκίνητο: Με μια Maybach 62S, ένα από τα (επίσης) ακριβότερα αυτοκίνητα του κόσμου και τη γρηγορότερη λιμουζίνα που υπάρχει.

Οποία σύμπτωσις, ε; Όπως γράφει το GT Spirit, η μωβ Pagani Zonda Zozo, η οποία φτιάχτηκε κατά παραγγελία για τον Ιάπωνα ιδιοκτήτη της Zozotown, ενεπλάκη σε σφοδρή σύγκρουση, στις 3 Δεκεμβρίου. Ο οδηγός του Pagani (ήταν ο μόνος επιβάτης) έμεινε άθικτος, όπως και στο άλλο αυτοκίνητο, αλλά η Zozo ήδη ταξιδεύει προς τις εγκαταστάσεις του Horacio Pagani για επισκευή.
Όπως μπορείς να αντιληφθείς, η ζημιά που έπαθε η θηριώδης Maybach, ήταν ελάχιστη. Και, επειδή μάλλον δεν θα ξέρεις περί τίνος πρόκειται, η 62S, φορά έναν V12 της Mercedes-AMG, αποδίδει 612 ίππους και 1000 Nm (ναι, χίλια και μάλιστα είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη!!!) ροπής, κάνει το 0-100 χ.α.ω. σε μόλις 5,2 δευτερόλεπτα και τελικιάζει στα 250 (επίσης ηλεκτρονικά περιορισμένη).