Δες τους παλιούς σου έρωτες να μάχονται στην πίστα

Για τις παλιές αγάπες, μη μιλάς“, λέει το τραγούδι, αλλά, στην περίπτωσή μας, είναι αδύνατο να το αποφύγεις. Όσο και να θες να τα… ξεχάσεις, όσο καλός να είναι ο ανταγωνισμός σήμερα, όποια σχολή της αυτοκίνησης και αν αγαπάς, αυτά τα αυτοκίνητα των 00s σε στοιχειώνουν. 



Πώς μπορείς να μην ανατριχιάσεις ακούγοντας αυτό το “γρέζι” από τον εξακύλινδρο της Μ3 Ε46, το γουργουρητό της 911 996, το ουρλιαχτό ενός RX-7; Πώς μπορείς να μη νιώσεις δέος βλέποντας ένα Skyline R34 GTR, ένα Evo, ή ένα Impreza WRX Sti; Και πώς να μη συγκινηθείς, βλέποντας ένα NSX;

Αν αγαπάς τα αυτοκίνητα και τη δράση, σου έχουμε καλά νέα: Όλοι οι παραπάνω θρύλοι, μαζεμένοι σε μια (βρεγμένη!) πίστα, να ντριφτάρουν και, το κυριότερο, να “πολεμούν” μεταξύ τους, για την πρώτη θέση- οδηγούμενοι από τα κατάλληλα χέρια. Αυτό, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, είναι ένα ονειρικό σκηνικό για κάθε petrolhead.

Ποιος θα κερδίσει; Η απάντηση της “μονομαχίας” που σήμερα απασχολεί τόσο κόσμο και προκαλεί… ατέλειωτες συζητήσεις, έχει δοθεί πριν από… 16 χρόνια!

Πίσω στο 2001 λοιπόν, το ιαπωνικό σόου αυτοκίνητων Best Motoring έριξε στην μάχη τα καλύτερα αυτοκίνητα επιδόσεων της αγοράς εκείνη την εποχή.

Στην επική μάχη που θα παρακολουθήσεις στο βίντεο, οι πέντε Ιάπωνες και δύο Γερμανοί ανταγωνιστές εκκινούν από στάση, και αγωνίζονται για πέντε συνεχόμενους γύρους με ατελείωτη δράση γύρω στην βρεγμένη πίστα. Οι κάμερες καταγράφουν τη δράση παντού (μέχρι και στα πεντάλ),  για να πιάνεις το σφυγμό και να το ζήσεις. Απόλαυσε την πιο δημοφιλή εκπομπή αυτοκινήτου της Ιαπωνίας και πες μας, στα σχόλια, ποιο είναι το αγαπημένο σου αυτοκίνητο από τα αγωνιζόμενα…