Έκρηξη πωλήσεων για την Jeep το 2016!

Όταν η Jeep παρουσίαζε το νέο Renegade στην Ελλάδα, το TopSpeed.gr προέβλεπε ότι θα εκτόξευε τις πωλήσεις της αμερικάνικης μάρκας. Οι αριθμοί μας επιβεβαιώνουν, καθώς το Jeep Renegade πουλάει σαν… φρεσκοψημένο ψωμάκι. 

Σε μια περίοδο που η ελληνική αγορά αυτοκινήτου βάλλεται πανταχώθεν, η Jeep, με “όπλο” το Renegade, καταγράφει, για το 12μηνο του 2016, θεαματική αύξηση στις πωλήσεις της κατά 44% σε σχέση με το προηγούμενο έτος! Η αμερικάνικη φίρμα με τα θρυλικά εκτός δρόμου μοντέλα, που το όνομά της έχει συνδυαστεί (όχι άδικα) με την οδήγηση στα πιο αφιλόξενα τερέν, επανέρχεται στις συνειδήσεις των οδηγών, όπως αποδεικνύουν οι αριθμοί τόσο στις λιανικές, όσο και στις εταιρικές πωλήσεις!

Έτσι, αυτή η εντυπωσιακή άνοδος πωλήσεων για την Lancia-Jeep Hellas, είναι καλή ευκαιρία για… εορτασμό, αφού τo 2016 που μόλις έφυγε, ήταν το έτος κατά τη διάρκεια του οποίου η Jeep γιόρτασε τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στην πορεία αυτή συνέβαλε καθοριστικά το Jeep Renegade το οποίο ηγείται στις ταξινομήσεις της μάρκας, καθώς έχει κερδίσει το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων. Η διείσδυση του νέου SUV της Jeep στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων αποδεικνύει ότι τα στελέχη των επιχειρήσεων επιλέγουν πλέον συνειδητά το εν λόγω μοντέλο για τις μετακινήσεις τους καθώς τους προσφέρει πολυτέλεια και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου,  χωρίς να επιβαρύνει το φορολογικό status τους. 

Πρόσφατα η γκάμα του Renegade διευρύνθηκε με δύο νέες αποδοτικές και οικονομικές εκδόσεις πετρελαίου (1.6 Sport και 2.0 Longitude 4Χ4) οι οποίες επιτρέπουν στους υποψήφιους αγοραστές να το αποκτήσουν χωρίς κανένα άγχος προγραμματίζοντας με ασφάλεια τα οικονομικά τους, κάνοντας χρήση του πρωτοποριακού προγράμματος  απόκτησης “Jeep Value” της ελληνικής αντιπροσωπείας. 

Και, ποια είναι τα “κλειδιά” της επιτυχίας της Jeep στη χώρα μας, μια από τις πιο δύσκολες αγορές του πλανήτη; Η αξιοπιστία, η ασφάλεια, οι εκτός δρόμου ικανότητες και η οδηγική απόλαυση των μοντέλων της Jeep σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου από την ελληνική αντιπροσωπεία της θρυλικής μάρκας, αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας της Jeep στην Ελλάδα.