Το επόμενο Jeep Wrangler θα είναι υβριδικό!

Αν δεν έχεις οδηγήσει ένα Jeep Wrangler σε μια off road διαδρομή, πραγματικά, δεν ξέρεις τι πάει να πει σκληροπυρηνικό. Το Wrangler ήταν, είναι και θα είναι η “σημαία” της Jeep και, έτσι, οι Αμερικανοί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά την επόμενη γενιά του, η οποία έρχεται το 2018

Στη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Detroit, πρόσφατα, το αφεντικό της Jeep, Mike Manley, έδωσε μια πληροφορία σε σχέση με αυτά που σχεδιάζουν και άφησε να διαρρεύσει η έκπληξη. Στις φήμες που ήθελαν το νέο Wrangler να είναι υβριδικό, ο Manley απάντησε ότι “η υβριδικοποίηση (σ.σ. έτσι το είπε!) θα μπορούσε να βοηθήσει το Wrangler“, συμπληρώνοντας ότι “θα μπορούσα να δω το Wrangler να είναι σε μια μορφή ηλεκτρισμού”. 

Πάντως, ο ίδιος έκανε σαφές ότι, παρά τις όποιες αλλαγές θα γίνουν, το Wrangler του 2018 θα είναι αναγνωρίσιμο ως το διάσημο flagship της Jeep. “Είναι το icon της μάρκας μας”, είπε, και συμφωνούμε. 

Στην πράξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, το νέο Wrangler θα υπάρχει και σε υβριδική έκδοση (θα είναι η κορυφαία, ισχυρότερη έκδοσή του), θα έρθει και σε pick up version, θα είναι, φυσικά, εστιασμένη στην κίνηση εκτός δρόμου, προσφέροντας τις ίδιες και καλύτερες δυνατότητες με το υπάρχον Wrangler, ενώ αισθητικά δεν θα διαφοροποιείται ριζικά από τις προηγούμενες γενιές. 

Tip: Στις φωτό βλέπεις τα Jeep Crew Chief 715 concept και Jeep Nukizer 715. Οι πληροφορίες του TopSpeed.gr από τις ΗΠΑ αναφέρουν ότι το νέο Wrangler, θα έχει αυτή την εμφάνιση μόνο στην pickup, extreme έκδοσή του (Gladiator) και πως στις άλλες εκδόσεις, η “μούρη” θα είναι ίδια με του σημερινού Wrangler. Αν είναι έτσι το pickup, το θέλω ΤΩΡΑ και ας μην ξαναδώ άσφαλτο ποτέ!