Η BMW παρέα με τα αστέρια του Hollywood, στο Beverly Hills

Έχοντας πρόσφατα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μικρού μήκους “The Escape”, η νέα BMW Σειρά 5 Sedan έλαμψε με την παρουσία της στο κόκκινο χαλί, πλαισιωμένη από τα μεγαλύτερα αστέρια του Hollywood. 

 Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η BMW ήταν υπερήφανη χορηγός των Βραβείων του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών (DGA) ως αποκλειστικός αυτοκινητιστικός εταίρος. Η φετινή, 69η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων που τιμούν τα καλύτερα σκηνοθετικά επιτεύγματα διοργανώθηκε στο ‘The Beverly Hilton’ στο Beverly Hills, CA. 

«Η συνεχής παρουσία της BMW στα Βραβεία DGA όχι μόνον υπογραμμίζει τους στενούς δεσμούς της μάρκας μας και τη δέσμευση στο Hollywood, αλλά βοηθά να έχουμε και ενεργό ρόλο στην κινηματογραφική βιομηχανία», δήλωσε ο Uwe Dreher, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Μάρκας BMW. «Από το Mission: Impossible μέχρι τα BMW Films, η BMW έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους δημιουργούς και ηθοποιούς του Hollywood».  

Η ηθοποιός Jane Lynch ήταν οικοδέσποινα της εκδήλωσης την οποία παρακολούθησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood, όπως Emma Stone, Ryan Gosling, Amy Adams, Nicole Kidman, Casey Affleck, Helen Mirren, Rooney Mara, Isabelle Huppert, Anna Chlumsky, Laverne Cox, Cuba Gooding Jr., Tony Hale, Christine Lahti, Mandy Moore, Kevin Nealon, Trevante Rhodes και Milo Ventimiglia.

Ο Σκηνοθέτης Sir Ridley Scott (γνωστός από τα “Alien“ (1979), ”Blade Runner“ (1982), ”Thelma & Louise“ (1991), ”Gladiator“ (2000), ”The Martian” (2015)) αναγνωρίστηκε με την Υψηλότερη Διάκριση για το σύνολο του σκηνοθετικού έργου του στη Μεγάλη Οθόνη (Lifetime Achievement Award). Τη διάκριση έλαβε από τους Michael Fassbender και Billy Crudup. Οι Orlando Bloom και Josh Hartnett, πρωταγωνιστές σε ταινίες που σκηνοθέτησε ο Sir Ridley Scott, παρευρέθηκαν επίσης προς τιμήν του.

Ο Damien Chazelle βραβεύτηκε ως ο καλύτερος κινηματογραφικός σκηνοθέτης του 2016 (Outstanding Directorial Achievement in Feature Film for 2016) για την ταινία του “La La Land”, και παρέλαβε το βραβείο από τον περσινό νικητή Alejandro G. Iñárritu (“The Revenant”).

Η νέα BMW Σειρά 5 έζησε μία ακόμα στιγμή Χολιγουντιανής λάμψης στο κόκκινο χαλί των Βραβείων DGA, κάνοντας το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη δίπλα στους Clive Owen, Dakota Fanning και Jon Bernthal στο τελευταίο φιλμ της BMW “The Escape” – μία ταινία μικρού μήκους γεμάτη δράση, σκηνοθετημένη από τον υποψήφιο για Όσκαρ της Ακαδημίας Κινηματογράφου (Academy Award®) Neill Blomkamp (“District 9,” “Elysium”).

Η νέα BMW Σειρά 5 sedan είναι η αποδοτικότερη, ισχυρότερη και πιο προηγμένη έκδοση στην ιστορία του μοντέλου και αναμένεται στα καταστήματα των εμπόρων στις 11 Φεβρουαρίου, 2017. Η 7η γενιά διαθέτει προηγμένη δυναμική συμπεριφορά, νέες τεχνολογίες όπως Αναγνώριση Χειρονομιών, 3D Remote Camera της BMW, παρκάρισμα με τηλεχειρισμό, και πλείστα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια λανσαρίσματος του μοντέλου πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Scott Eastwood.

Το Βραβείο Καλύτερης Κινηματογραφικής Σκηνοθεσίας του Σωματείου Αμερικανών Σκηνοθετών λειτουργεί σαν το τέλειο βαρόμετρο στην κούρσα για το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Μόνον επτά φορές από την έναρξη του θεσμού Βραβείων DGA ο νικητής του βραβείου δεν έχει αποσπάσει ταυτόχρονα και το βραβείο Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (Academy Award®).