Νέο Opel Insignia Grand Sport: Ποιος Φοβάται το Ψύχος του Χειμώνα;

Με θερμαινόμενο τιμόνι & εμπρός / πίσω πλαϊνά καθίσματα, θερμαινόμενο παρμπρίζ και τηλεχειριζόμενο βοηθητικό καλοριφέρ που θερμαίνει την καμπίνα προτού ξεκινήσετε, το ταξίδι μέσα στο χειμώνα γίνεται απόλαυση.

Όταν ταξιδεύετε με το νέο Opel Insignia δεν έχετε κανένα λόγο να φοβάστε το ψύχος. Η νέα ναυαρχίδα της μάρκας έχει λάβει μέτρα προστασίας από το κρύο εξοπλισμένη με συστήματα όπως ένα τηλεχειριζόμενο βοηθητικό καλοριφέρ, θερμαινόμενα εμπρός & πίσω καθίσματα  και θερμαινόμενο παρμπρίζ. Το παρμπρίζ ξεπαγώνει αθόρυβα και άμεσα πιέζοντας ένα μπουτόν, με τη βοήθεια αντιστάσεων. Το θερμαινόμενο παρμπρίζ επίσης εμποδίζει το θάμπωμα σε συνθήκες υγρασίας, βελτιώνοντας την ορατότητα και την ασφάλεια. Η λειτουργία θέρμανσης απενεργοποιείται αυτόματα και ενεργοποιείται εκ νέου εάν χρειαστεί, πιέζοντας και πάλι το μπουτόν.

Εκτός από το θερμαινόμενο παρμπρίζ, το νέο Insignia Grand Sport προσφέρει και άλλες λύσεις προστασίας από το κρύο, όπως την πολυτέλεια ενός θερμαινόμενου τιμονιού, και θερμαινόμενα καθίσματα για οδηγό, συνοδηγό, και τους επιβάτες των πίσω πλαϊνών -εξωτερικών καθισμάτων. Μπροστά, η θέρμανση είναι ρυθμιζόμενη και, επιλέγοντας αυτόματη θέρμανση καθίσματος, είναι ελεγχόμενη ακόμα και μέσω του μενού εξατομίκευσης στην οθόνη πληροφοριών.

«Με το νέο Opel Insignia, οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν ζεστασιά και άνεση ευκολότερα από ποτέ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος πωλήσεων & aftersales της Opel, Peter Christian Küspert, «και η βελτιωμένη ορατότητα από το θερμαινόμενο παρμπρίζ είναι πλεονέκτημα ασφάλειας για όσους βρίσκονται στο δρόμο.»

Τα συστήματα θέρμανσης καθισμάτων και τιμονιού λειτουργούν μόνο με τον κινητήρα σε λειτουργία, αλλά και κατά τη διάρκεια του start/stop. Με την ενεργοποίηση του θερμαινόμενου πίσω παρμπρίζ, ενεργοποιούνται και οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, για βελτίωση της πίσω ορατότητας.

Για την απόλυτη αίσθηση ευεξίας αλλά και ζεστασιάς, το ρυθμιζόμενο προς 18 κατευθύνσεις, εργονομικό κάθισμα με πιστοποίηση AGR (Aktion Gesunder Rücken) Driver Power Seat περιλαμβάνει επιπλέον λειτουργίες μασάζ και εξαερισμού.

Το νέο Insignia μπορεί να θερμάνει ακόμα και την καμπίνα επιβατών εκ των προτέρων, χάρη στο προαιρετικό, βοηθητικό καλοριφέρ που ελέγχεται με τηλεχειρισμό. Το εργοστασιακής τοποθέτησης καλοριφέρ ενεργοποιείται με χρονόμετρο μέσω τηλεχειρισμού ή αυτόματα, σύμφωνα με τους αισθητήρες θερμοκρασίας.