Τα νέα Renault Clio & Clio Sport Tourer από 10.990€

Αποτελώντας μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελληνική αγορά, η γκάμα των νέων Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER -μέχρι το τέλος Μαρτίου-  θα διατίθεται με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

Διατηρώντας την 1η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στο B segment με τα CLIO / CLIO SPORT TOURER και CAPTUR, η Renault έχει καταφέρει να δημιουργήσει τη δική της σχολή, με μοντέλα που ξεχωρίζουν για τη δυναμική τους εμφάνιση, τις εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας, την οδηγική αίσθηση, αλλά και την πρακτικότητα, παρέχοντας απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις, με δυνατότητες που συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τα νέα Renault CLIO και CLIO SPORT TOURER, διαθέτοντας τα πλέον εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως φώτα τεχνολογίας full LED, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος Easy Park Assist, καθώς και το  σύστημα multimedia R-LINK προσφέρουν μια πραγματικά απολαυστική εμπειρία οδήγησης. Σε αυτό συμβάλλουν και οι νέοι προηγμένοι κινητήρες βενζίνης – diesel της Renault, οι οποίοι προσφέρουν υψηλή απόδοση και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση, μειωμένες εκπομπές ρύπων (όλες οι εκδόσεις diesel με μηχανικό κιβώτιο απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας), αλλά και μικρό κόστος συντήρησης.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Renault προσφέρει το σύνολο της γκάμας των νέων CLIO – CLIO SPORT TOURER με ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα προσφορών και τιμές που ξεκινούν από τα 10.990 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για την πραγματοποίηση test drive του νέου μοντέλου, το αγοραστικό κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της Renault (http://www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html)