Τα άλμα του αιώνα στην Αβάνα

Ούτε όταν ήμασταν μικρά παιδιά και παίζαμε με τα αυτοκινητάκια με τα χέρια δεν φανταζόμασταν να κάνουμε τέτοιες υπερβολές!

Στην τέταρτη εκδοχή του Recoil 4 ο πρωταθλητής του Offroad, BJ Baldwin μας πηγαίνει στην Κούβα και συγκεκριμένα στους δρόμους της Αβάνας.

Το βίντεο ξεκινά κινηματογραφικά αλλά με ένα κλισέ σενάριο και αφού ο BJ Baldwin μπαίνει στο θηρίο ξεκινά η δράση. Αυτή την φορά το θεριό είναι ένα Toyota Tundra των 850 ίππων που με την εξωγήινη ανάρτηση του, ξεκινά να πηδά τα πάντα.

Η ανάρτηση του Toyota Tundra TRD PRO έχει φτιαχτεί για να να επιτρέπει 66 εκατοστά διαδρομής μπροστά και 76 εκατοστά πίσω, όπου κάθε σπιθαμή αυτής της διαδρομής χρησιμοποιείται προκειμένου να κάνει πραγματικότητα αυτά τα ονειρικά άλματα! Μάλιστα η πτήση με προορισμό… τους δρόμους της Αβάνας καταχωρήθηκε ως το μεγαλύτερο άλμα σε κατοικημένη περιοχή από Trophy Truck, αφού διέσχισε 58,2 μέτρα με ταχύτητα 161 χλμ./ώρα!

Οι περίοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το φορτηγό των 2722 κιλών και του ενός εκατομμυρίου δολαρίων να πετά πάνω από τα κεφάλια τους και τις σκεπές, αφήνοντας τους με το στόμα ανοιχτό. Στο τέλος της πενταήμερης εκδρομής τους αφού τόσο διήρκησαν τα γυρίσματα, το πλήρωμα του BJ Baldwin με αρωγούς τους Toyo Tires, Monster Energy, Rigid Industries και King Shocks, διασκέδασαν δίπλα σε ωραίες γυναίκες καπνίζοντας τα πούρα της νίκης…