Το νέο CITROEN C3… ποζάρει στην AUTECO

 Επίσκεψη για να… ποζάρει στα ΚΤΕΟ της AUTECO, (μέλος του ομίλου J&P-Άβαξ), κάνει το “Αυτοκίνητο της χρονιάς 2017” για την Ελλάδα, Citroen C3. Η AUTECO λοιπόν, για να γιορτάσει τη συμπλήρωση άνω του 1 εκατομμυρίου τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 και για δύο μήνες θα φιλοξενεί στο κατάστημά της στη Λεωφόρο Αθηνών 107 το νέο CITROEN C3 ,βραβευμένο ως αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2017. 

Τα ΚΤΕΟ της AUTECO λειτουργούν σε πολύ κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 6 γραμμών ελέγχων Αυτοκινήτων, Μοτοσικλετών και Ελαφρών φορτηγών έως 3,5τ., με διευρυμένο ωράριο  λειτουργίας και το Σάββατο. Διαθέτει επίσης άνετους χώρους αναμονής, απ’ όπου μπορείς να παρακολουθείς ζωντανά διαδικασίες αξιόπιστων ελέγχων του οχήματος σου, να απολαμβάνεις παράλληλα café, σύνδεση Wi-Fi και να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Συμπληρώνοντας παραπάνω από 1.000.000 τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της, η AUTECO έχει μάθει να πρωτοπορεί και να προσφέρει μοναδικά προνόμια με σημείο βάσης τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την άψογη εξυπηρέτηση και τους αξιόπιστους τεχνικούς ελέγχους των οχημάτων.

Η AUTECO αποδεικνύει έμπρακτα ότι αποτελεί  ευχάριστη εμπειρία για όλους τους οδηγούς που αναζητούν έλεγχο  ΚΤΕΟ για τα οχήματά  τους .Η AUTECO υπόσχεται παράλληλα ότι θα συνεχίσει να εξελίσσει τις υπηρεσίες της με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, την προάσπιση της ασφάλειας του περιβάλλοντος διαβίωσης όλων και την σημαντική εξοικονόμηση κόστους για τους οδηγούς και τα οχήματά τους .Για έλεγχο ΚΤΕΟ καλέστε τώρα στο 10.20.30 (όλο το 24ωρο – 7 ημέρες την εβδομάδα), εξασφαλίστε το ραντεβού σας , ζήστε την εμπειρία εξυπηρέτησης AUTECO αποφύγετε ταλαιπωρίες και βγείτε κερδισμένοι. Στην  AUTECO γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.