Το παγκόσμιο best-seller Volvo XC60, με όφελος έως 7.000 €

Το XC60 D4 στις εκδόσεις Summum και R-Design προσφέρεται με συνολικό όφελος για τον πελάτη έως 7.000 €

Το XC60 διατίθεται με 5 χρόνια πλήρες service, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια χωρίς καμία επιπλέον χρέωση

Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύει για ταξινομήσεις μέχρι τέλος Μαΐου

Στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, είναι μάλλον σπάνιο το φαινόμενο ένα μοντέλο να παρουσιάζει συνεχή άνοδο των πωλήσεών του, χρόνο με το χρόνο, στη διάρκεια της εμπορικής του πορείας. Ο λόγος για το Volvo XC60, το μεσαίο SUV της σουηδικής μάρκας, το οποίο σήμερα, στην πιο ώριμη και ολοκληρωμένη φάση του, όχι μόνο συνεχίζει σταθερά να είναι το best-seller της Volvo σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά παραμένει ακλόνητο στην πρώτη θέση των premium SUV με τις περισσότερες πωλήσεις, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη χρονιά που μας πέρασε το Volvo XC60 βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων στην κατηγορία του σε όλη την Ευρώπη, με 82.990 ταξινομήσεις. Επιπλέον, το XC60 κατέκτησε την πρώτη θέση των πωλήσεων και στην Ελλάδα, με 217 ταξινομήσεις, μία πρωτιά που επιτυγχάνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά! Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι πωλήσεις του XC60 για το 2016 έφτασαν τον αριθμό ρεκόρ των 161.092 αυτοκινήτων, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των XC60 που έχουν πουληθεί από το λανσάρισμα του μοντέλου μέχρι σήμερα κοντά στο ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα!

Με αφορμή την τεράστια και διαχρονική εμπορική επιτυχία του XC60, η Volvo Car Hellas καθιστά ακόμα πιο προσιτό και δελεαστικό το μοντέλο. Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και ταξινομήσεις μέχρι τέλος Μαΐου, το Volvo XC60 προσφέρεται με όφελος έως 7.000 €. Το όφελος αυτό προέρχεται από ειδική προωθητική ενέργεια στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Volvo σε όλη την Ελλάδα συνδυαστικά με 5 χρόνια πλήρες σέρβις πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα του κατασκευαστή, 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Το συγκεκριμένο όφελος αφορά τις εκδόσεις Summum και R-Design του XC60 D4 με τον προηγμένο κινητήρα 1.969 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E, που αποδίδει ισχύ 190 ίππων και συνδυάζεται με το εξαιρετικό αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων της Volvo. Οι δύο διαφορετικές εκδόσεις απευθύνονται σε διαφορετικής φιλοσοφίας πελάτες, οι οποίοι όμως έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι εκτιμούν την premium αίσθηση που προσφέρει το XC60: κορυφαία υλικά σε συνδυασμό με γνήσιο σκανδιναβικό design, άψογη οδική συμπεριφορά και πληθώρα από καινοτόμες τεχνολογίες, παράλληλα με την κορυφαία ασφάλεια Volvo.

Η έκδοση Summum δίνει έμφαση στην ύψιστη πολυτέλεια, διαθέτοντας – επιπλέον της ήδη πολύ πλούσιας έκδοσης Momentum – δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8” υψηλής ανάλυσης, κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο με μνήμες, ζάντες αλουμινίου 18” και πολλά άλλα.

Η έκδοση R-Design έχει προσανατολισμό στην πιο σπορ εμπειρία και αίσθηση. Ξεκινώντας από την οδική συμπεριφορά, η έκδοση διαθέτει το σπορ σασί. Τα δερμάτινα καθίσματα εδώ είναι με επένδυση Nubuck και περφορέ ενώ διακοσμητικά και ένθετα R-Design υπάρχουν σε πολλά σημεία – στη μάσκα, στην κονσόλα, στο τιμόνι και αλλού. Σπορ πεντάλ, σπορ εξατμίσεις και σπορ δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων συμπληρώνουν την εικόνα. Και εδώ υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8” υψηλής ανάλυσης αλλά με το R-Design, σπορ θέμα. 

Και φυσικά και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν στάνταρντ την κορυφαία ασφάλεια της Volvo, διαθέτοντας στο βασικό τους εξοπλισμό το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety. Ένα σύστημα που πρώτη η Volvo παρουσίασε στο XC60 και έκτοτε αφ’ ενός έχει εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό και αποτελεσματικότητα, αφ’ ετέρου έχει αποτελέσει έμπνευση για την υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επισήμων διανομέων της Volvo σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν το www.volvocars.gr