Τύπος μένει από βενζίνη, κλέβει περιπολικό, ξαναμένει από βενζίνη

Ο Troy James γράφτηκε στην ιστορία. Ο τύπος, έμεινε, με το αυτοκίνητό του, από βενζίνη, κοντά στη Νεμπράσκα, στη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ (εκεί συμβαίνουν όλα τα κουλά) και, από εκεί και μετά, μπλέχτηκε σε μια μάλλον απίστευτη περιπέτεια

Φωτογραφία αρχείου

Όπως μεταδίδει το Associated Press, o James, κάλεσε με το κινητό του την αστυνομία, ζητώντας βοήθεια. Όταν ο βοηθός σερίφη της πόλης Tulare έφτασε στο σημείο που είχε υποδείξει ο James, στο Highway 281, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Όπως περιγράφει ο σερίφης Kevin Schurch, ο βοηθός του προσπάθησε να “περιορίσει” τον James, επειδή “φερόταν περίεργα“. Τότε ο James, που σύμφωνα με τον σερίφη ήταν οπλισμένος, τον έσπρωξε, πήρε το περιπολικό και εξαφανίστηκε. 

Όχι ακριβώς εξαφανίστηκε. Στο κατόπι του βγήκε ένας ολόκληρος… στόλος από περιπολικά να τον καταδιώκει, αλλά δεν κατάφερε να τον σταματήσει. Μόνο όταν διήνυσε 225 χιλιόμετρα, όταν (και) το περιπολικό που οδηγούσε ο James έμεινε από βενζίνη, κατάφεραν να τον συλλάβουν. 

Ο James είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες και, σίγουρα, όταν ξαναβγεί από τη φυλακή, θα πρέπει να αναζητήσει ένα αυτοκίνητο με μεγαλύτερη αυτονομία. Όσο μεγαλύτερο το ρεζερβουάρ, τόσο το καλύτερο.