H Peugeot επεκτείνει τη γκάμα ειδών ταξιδίου της!

Η Peugeot λανσάρει 10 νέα προϊόντα ταξιδίου, επεκτείνοντας την σειρά των exclusive ειδών της για τους πελάτες της. Σχεδιασμένα από τους δημιουργούς της στο Peugeot Design Lab, η νέα σειρά προϊόντων είναι εμπνευσμένη από την σχεδιαστική φιλοσοφία των νέων 3008 και 5008 και διατίθενται online από το Peugeot online shop.

Οι 10 νέες τσάντες και τα δερμάτινα προιόντα που λανσάρονται, διατίθενται σε τιμές που ξεκινούν από τα 59 και φθάνουν έως τα 259 ευρώ, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες ή ειδικές περιστάσεις. Με τη γκάμα να απλώνεται από πορτοφόλια και τσάντες ώμου μέχρι χαρτοφύλακες και τσάντες ταξιδίου, πρόκειται για μία γκάμα που καλύπτει ακόμα και τους πιό απαιτητικούς. 

Η σειρά “αποσκευών” είναι συμβατή και σύμφωνη με τη σχεδιαστική φιλοσοφία του εσωτερικού των νέων 3008 και 5008 SUV, συνδυάζοντας μοντέρνα στοιχεία, με δερμάτινες λεπτομέρειες καθώς και μαύρο ή γκρι ύφασμα υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, υπάρχει μία δεύτερη σειρά αποσκευών με πιό σπορτίφ χαρακτήρα, που διαθέτει ως κυρίαρχα στοιχεία το μαύρο δέρμα με τις κόκκινες ραφές και τμήματα με όψη ανθρακονημάτων.

Οι δημιουργοί του Peugeot Design Lab σχεδίασαν μία σειρά εντυπωσιακών προιόντων που ενώνει την πρακτικότητα με την κομψότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό με την ποιότητα. Η σειρά αυτή, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των ήδη υπαρχόντων προιόντων, όπως ρολόγια, είδη ρουχισμού, κοσμήματα και είδη σπιτιού, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της εταιρείας σε προιόντα υψηλής ποιότητας εκτός των αυτοκινήτων

Ανακαλύψτε τη σειρά όλων των προιόντων στο: https://boutique.peugeot.com

Διαβάστε περισσότερα για το Peugeot Design Lab στο: www.peugeotdesignlab.com