Η… κρυμμένη τουρμπίνα μας

Αφού οι καιροί αλλάζουν, γιατί να μην κάνει το ίδιο και το TopSpeed.gr; Αποφασίσαμε να αλλάξουμε το σήμα μας λοιπόν. Και επειδή θέλαμε να είναι κάτι που μας εκφράζει, ψάξαμε και το αναθέσαμε στους καλύτερους. Απευθυνθήκαμε λοιπόν στην Antimonium Design και ζητήσαμε να μας το φιλοτεχνήσουν. Αφού τους… ζαλίσαμε με τις απαιτήσεις μας, ο, κορυφαίος, όπως αποδεικνύεται από το… αποτέλεσμα, creative director Βασίλης Καρίκας της Antimonium, δημιούργησε το σήμα που βλέπεις. Όχι τυχαία, αφού είναι και αυτός εραστής της αυτοκίνησης!

Στις αποχρώσεις του κόκκινου, του άσπρου και του γκρι/μαύρου (σαν το μπορδοροδοκόκκινο της Μοιραράκη), το Topspeed.gr είναι “αγκαλιασμένο” κατά το ήμισυ από ένα στροφόμετρο που πλησιάζει στα “κόκκινα”. Και, επειδή το Topspeed.gr δεν είναι σαν τους άλλους, το σήμα του έχει και ένα… easter egg. Το “p” στη λέξη “top”, αν το παρατηρήσεις, είναι μια τουρμπίνα και μάλιστα, στο εσωτερικό του, βλέπεις και τη φτερωτή!

Φυσικά, το νέο μας σήμα, δεν αντικατοπτρίζει μόνο την αγάπη μας στα γρήγορα αυτοκίνητα, τα στροφόμετρα και τις… τουρμπίνες. Είναι το έναυσμα μιας νέας εποχής για το TopSpeed.gr. 

Επειδή ακριβώς αγκαλιάστηκε από εκατομμύρια αναγνωστών στον λίγο καιρό λειτουργίας του, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε σε εσένα, στον καθένα, μοναδικό -και καταπληκτικό- από τους αναγνώστες μας, “ευχαριστούμε“. Εμπράκτως. Αυτό θα γίνει με εκπλήξεις που έρχονται και είναι εστιασμένες στο να κάνουν τη δική σου καθημερινότητα καλύτερη. Μείνε συντονισμένος/η. Τώρα ξεκινάμε!


Φυσικά, αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Antimonium Design και προσωπικά στον Βασίλη Καρίκα, όχι μόνο επειδή δημιούργησαν το σήμα που ονειρευόμασταν, εύκολα και χωρίς να μας ταλαιπωρήσουν, αλλά και επειδή ανέχτηκαν όλες τις παραξενιές μας, με, μάλλον υπερβάλλοντα ζήλο, επαγγελματισμό και ευγένεια. Και, αυτά τα τελευταία, δεν τα συναντάς και τόσο συχνά…