Γιατί πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της YOKOHAMA;

Γιατί γελά και πανηγυρίζει η οικογένεια της  ΥΟΚΟΗΑΜΑ σε όλη την Ευρώπη; Ο λόγος, αυτή τη φορά, δεν είναι κάποια νίκη, ή κάποιο πρωτάθλημα σε αγώνες αυτοκινήτου, αλλά για τη… στρογγυλή θεά. Γιατί, είναι η πρώτη φορά που  η ποδοσφαιρική ομάδα της  Chelsea, με την νίκη της  στο West Bromwich Albion,  κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή Αγγλίας για τους “Μπλε”, έχοντας ως χορηγό την ιαπωνική φίρμα ελαστικών. 

Για να βλέπουμε και εδώ στην Ελλάδα τι σημαίνει υγιές και θεαματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να μαθαίνουμε, ο Ιάπωνας κατασκευαστής ελαστικών, ως ο επίσημος χορηγός της Chelsea  επί δύο συναπτά έτη, κατάφερε να  προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό,  χάρη στην παγκόσμια απήχηση της Chelsea, καθώς συμμερίζονται και οι δύο αξίες που περιλαμβάνουν την απόδοση και την καινοτομία με μια στιβαρή  κουλτούρα επιτυχίας. Και, έτσι, σε όλη την Ευρώπη, πολλοί από τους υπαλλήλους της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου από την Chelsea, φορώντας  την χαρακτηριστική εμφάνιση και τα κασκόλ των “Μπλέ”.

Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας και την αναγνώριση του εμπορικού της σήματος σε παγκόσμια κλίμακα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ προσβλέπει σε περαιτέρω ενδυνάμωση  του προφίλ της  τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ εισάγει και διανέμειστην ελληνική αγορά ηεταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, από το 1957.