Διάλεξε μέσα από την μεγαλύτερη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW

Εύκολη αναζήτηση και εύρεση μεταχειρισμένων μοντέλων μέσω του www.bmw.gr και των ιστοσελίδων των Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ.

Η μεγαλύτερη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW, ΜΙΝΙ και BMW i είναι τώρα διαθέσιμη online στη νέα πλατφόρμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο www.bmw.gr/UsedVehicles . Επιπλέον, όλες οι ιστοσελίδες των Επίσημων Εμπόρων BMW διαθέτουν την ίδια πλατφόρμα με τα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να εντοπίσουν το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους συμπληρώνοντας τη μάρκα, το μοντέλο, την έκδοση και τα υπόλοιπα στοιχεία στα πεδία αναζήτησης. Μόλις συμπληρωθούν τα στοιχεία εμφανίζονται όλα τα μεταχειρισμένα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW και ΜΙΝΙ.

Κάθε μεταχειρισμένο μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τύπο καυσίμου του κινητήρα, τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει, τη μετάδοση της κίνησης, αν διαθέτει μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και φυσικά την τιμή πώλησης και τον Επίσημο Έμπορο από όπου μπορεί να αγοραστεί το αυτοκίνητο με χρηστικό χάρτη τοποθεσίας.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο της επιλογής τους συμπληρώνοντας ηλεκτρονική φόρμα και στέλνοντάς την στον Επίσημο Έμπορο που διαθέτει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.