Ελκυστική προσφορά για το Citroen C1

Αν σκεφτόσουν ότι το Citroen C1 θα είναι το επόμενο αυτοκίνητό σου, τώρα είναι η ώρα να το αποκτήσεις. Γιατί η Citroen προσφέρει, για αυστηρά περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, την έκδοση Feel iTouch 1.0 λίτρων 68 ίππων, στην τιμή των 11.119€! Η προσφορά αφορά αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο, μόνο της συγκεκριμένης έκδοσης.


Το Citroen C1 φέρει εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για ξέγνοιαστες μετακινήσεις, όπως 6 αερόσακους, σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών (ESP), καθώς και τεχνολογία αιχμής με οθόνη αφής, σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας για άνετους ελιγμούς μέσα στην πόλη.

Δυναμικό σε εμφάνιση, αλλά και χαρακτήρα, το Citroen C1 προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, χωρίς να θυσιάσει τίποτα από την οικονομική λειτουργία που παραδοσιακά το χαρακτήριζε.

Το Citroen C1 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για αστικές και όχι μόνο μετακινήσεις, προσφέροντας προηγμένους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης με χαμηλή κατανάλωση, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν εκδόσεις του μοντέλου που απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας.

Ως εναλλακτική στις υπάρχους προωθητικές ενέργειες, υπάρχει και το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για όλες τις εκδόσεις του C1.  Τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος είναι τα εξής:

•    Προκαταβολή ανάλογα με την έκδοση, από 183€/μήνα
•    0% επιτόκιο
•    36 μήνες διάρκεια

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο Δίκτυο Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen Hellas .