Επίσημη πρώτη για το Dacia Dokker Van

Με την Πανελλαδική Παρουσίαση του Dacia DOKKER VAN που πραγματοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 (4-6/11 METROPOLITAN EXPO), το GROUPE RENAULT παρουσιάζει την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση.

Το GROUPE RENAULT, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων, έχει αναπτύξει μια σειρά μοντέλων που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις υψηλές σύγχρονες απαιτήσεις. Τα δημοφιλή Renault CLIO VAN και Renault KANGOO, έρχεται να πλαισιώσει μια νέα πρόταση, αυτή τη φορά από τη Dacia. To νέο Dacia DOKKER VAN που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην έκθεση Cargo Truck & Van, χάρη στα χαρακτηριστικά του έρχεται για να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση.

Dacia DOKKER VAN

Προικισμένο με τα γονίδια της Renault, με δυναμικό ύφος, εξοπλισμένο με όσα ζητά ο σύγχρονος καταναλωτής, υψηλή αξιοπιστία, κορυφαία χρηστικότητα, αλλά και με το μικρότερο δυνατό κόστος αγοράς και συντήρησης, το DOKKER VAN είναι ένα μοντέλο που ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία της Dacia. Διαθέτοντας την καλύτερη αναλογία ωφέλιμου όγκου / τιμής (έως 3,9μ3) στην κατηγορία του, το Dacia DOKKER αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μία εταιρεία για τις ανάγκες μετακίνησης. Οι επισκέπτες της έκθεσης Cargo Truck & Van 2017 έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο που είναι διαθέσιμο τόσο με πλήρες κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό (ιδανικό για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), όσο και με πλήρες περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με το ανακλινόμενο – αναδιπλούμενο – αποσπώμενο  κάθισμα Dacia Easy Seat επιτρέπει τη μεταφορά φορτίου μήκους έως 3,11μ.

Renault CLIO VAN – Renault KANGOO
Στην έκθεση το παρών δίνουν επίσης η οικογένεια του Renault CLIO VAN (PRO+ και BUSINESS) που συνδυάζει ιδανικά τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του μοντέλου, με την κορυφαία πρακτικότητα και τη μεταφορά φορτίου με όγκο που αγγίζει το 1κμ3. Με την έκδοση PRO+ (75hp) να δίνει έμφαση στην οικονομία-πρακτικότητα και την έκδοση BUSINESS (90hp) στην απόδοση-άνεση, τα CLIO VAN είναι ιδανικά τόσο για ελεύθερους επαγγελματίες, όσο και για στόλους επιχειρήσεων.

Τέλος, το Renault KANGOO, ένα μοντέλο με τεράστια ιστορία και φανατικό κοινό, βρίσκεται στο περίπτερο στην έκδοση maxi, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα, πάντα με την αξιοπιστία και εγγύηση του ονόματος της Renault. Τα επαγγελματικά μοντέλα τόσο της Renault, όσο και της Dacia, καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.