6 εκατ. χλμ δεν είναι αρκετά για την Kia!

Έξι εκατομμύρια χιλιόμετρα. Τόσα έχουν διανύσει τα αυτοκίνητα της Κia Motors από το 2002, οπότε και ξεκίνησε τη συνεργασία της με το τουρνουά τένις Australian Open. Και επειδή προφανώς δεν της… φάνηκαν αρκετά, η κορεάτικη μάρκα αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της με το τουρνουά για άλλα πέντε χρόνια, ως το 2023 και το έκανε πράξη, σε ειδική τελετή που έγινε στο Melbourne Park.

Τα τελευταία 17 χρόνια, τα οχήματα χορηγίας  της Kia έχουν διανύσει σχεδόν έξι εκατομμύρια χιλιόμετρα, κάνοντας δεκάδες χιλιάδες ταξίδια μεταφέροντας παίκτες του τένις, αξιωματούχους αγώνων και άλλα σημαντικά πρόσωπα με άνεση και ασφάλεια γύρω από την πόλη της Μελβούρνης.


Ο μύθος του τένις Rod Laver, του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με την κύρια αυστραλιανή αρένα, έλαβε μέρος στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας.  

 "Είναι μια απίστευτη συνεργασία για την Kia Motors, που είναι  πλήρως
ευθυγραμμισμένη με το νεανικό πνεύμα της μάρκας μας", δήλωσε ο Byung Yun Park, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Kia Motors Corporation. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μέρος του πιο συναρπαστικού τουρνουά τένις Grand Slam του κόσμου για άλλα πέντε χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο Tennis Australia και όσους συμμετείχαν στην οργάνωση αυτής της απίστευτης εκδήλωσης για τη σκληρή δουλειά τους στην παροχή αξέχαστων εμπειριών, κάθε χρόνο ».  

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα επεκτείνουμε την πολύ καλή συνεργασία  με τον κύριο χορηγό μας, Kia Motors, για άλλα πέντε χρόνια", δήλωσε ο Craig Tiley, Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Τουρνουά του Australian Open. "Η συνεργασία Australian Open και Kia Motors είναι μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες του αθλητισμού της Αυστραλίας. Το απίστευτο 17χρονο ταξίδι μας συνεχίζει να εξελίσσεται και είναι ενδεικτικό της εξαιρετικής ανάπτυξης που έζησαν και οι δύο οργανώσεις μας αυτή τη φορά ".   Για να γιορτάσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της στο άθλημα του τένις, η Kia θα παρουσιάσει διάφορες νέες δραστηριότητες εντός και εκτός δρόμου για τους οπαδούς του τένις σε όλο τον κόσμο για να απολαύσουν τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία θα δείξει στους λάτρεις της μάρκας τη δύναμή της να εκπλήσσει με δυναμικές και συναρπαστικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Tip: Αν αναρωτιέσαι, στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι : Craig Tiley (CEO & Tournament Director of the Australian Open), Byung Yun Park (Executive Vice President at Kia Motors Corporation), Rod Laver (Tennis Legend), Jayne Hrdlicka(President & Chief of Tennis Australia)