Ήρθε το Fiat 500 Collezione

Το διαχρονικό, εμβληματικό Fiat 500,  το αυτοκίνητο-έμπνευση, επιστρέφει ανανεωμένο στην έκδοση Collezione, με μοναδικό σχεδιασμό, πλούσιο standard εξοπλισμό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό οικονομικό πακέτο!

Σχεδιασμένο για τους οδηγούς που αναζητούν ένα όχημα με μοναδική εμφάνιση, το νέο Fiat 500 Collezione ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του εμβληματικού μοντέλου της Fiat σε μια φρέσκια, εκλεπτυσμένη έκδοση που αδιαμφισβήτητα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διαθέσιμο στα αμαξώματα hatchback και cabrio, το 500 Collezione προσφέρεται με πλούσιο βασικό εξοπλισμό ο οποίος συμπεριλαμβάνει αποκλειστική διχρωμία, γκρι υφασμάτινη οροφή (στην cabrio έκδοση), ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών χαρακτηριστικής σχεδίασης, σχεδιαστική γραμμή σε όλη την εξωτερική περίμετρό του, διακοσμητική γραμμή χρωμίου στο καπό, χαρακτηριστικά χρωμίου στο εξωτερικό, το εντυπωσιακό λογότυπο “Collezione” στο πίσω μέρος και το χαρακτηριστικό λογότυπο “500” στα καθίσματα, ταμπλό στο χρώμα του αμαξώματος, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης, καθώς και πατάκια με το λογότυπο Collezione.

Όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην standard έκδοση, με 5 χρόνια εγγύηση, άτοκη χρηματοδότηση και συνολικό όφελος €1.450 για το hatchback και €1.000 για το cabrio. Προς το παρόν, διατίθενται με κινητήρα βενζίνης 1,2 69 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, γκρι υφασμάτινη οροφή (στο cabrio) και διχρωμία Lunar Grey / Bianco Gelato.

Δεν είναι, φυσικά, η πρώτη φορά που το θρυλικό μοντέλο αποκτά διαφορετικό look, καταφέρνοντας να κρατήσει αναλλοίωτο τον αυθεντικό του χαρακτήρα: για την ακρίβεια, αυτό είναι και το μυστικό της «αιώνιας νιότης» του Fiat 500. Το απαράμιλλο στυλ του κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κεντρίσει την προσοχή και τη φαντασία πολλών καλλιτεχνών και σχεδιαστών μόδας, οι οποίοι θέλησαν να δημιουργήσουν τις δικές τους κομψές, exclusive αλλά και σπορ εκδοχές του μοντέλου, λανσάροντας εντυπωσιακές ειδικές σειρές που αποδεικνύουν ότι ένα ήδη αγαπημένο αυτοκίνητο μπορεί να ενώσει διαφορετικούς κόσμους με ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο.

Το Fiat 500 αποτελεί τον ορισμό της απόλυτης επιτυχίας από κάθε άποψη: από το 1957 που κυκλοφόρησε έχουν πουληθεί πάνω από 6 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως, ενώ μόνο την τελευταία δεκαετία έχει σημειώσει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια. Σήμερα θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα όλων των εποχών και απόλυτος leader της κατηγορίας Α, ενώ φέτος επιβεβαίωσε την απόλυτη κυριαρχία του στην Ευρώπη για ακόμα μια φορά, φτάνοντας στο top 3 ανάμεσα σε 16 χώρες.

Το 500 Collezione διαθέτει την τέλεια εμφάνιση για όλες τις περιστάσεις εντός και εκτός πόλης και παραμένει διαχρονικά πρωτότυπο, γιατί αντί να ακολουθεί τη μόδα, τη δημιουργεί. Μια πραγματικά ελκυστική πρόταση για τους λάτρεις του απαράμιλλου ιταλικού στυλ, από το επίσημο δίκτυο διανομέων της Fiat.