Με χιλιάρη turbo 120 ίππων το νέο Jeep Renegade!

Στο Τορίνο, η Jeep αποκάλυψε το πολυαναμενόμενο, ανανεωμένο Renegade. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν μικρές αισθητικές αλλαγές, με τις οποίες το μοντέλο της αμερικανικής εταιρίας διατηρεί τη συνολική του εικόνα και τον χαρακτήρα του, δίνοντάς του όμως ελαφρά πιο επιθετική μορφή.
 

Εκτός από το “διακριτικό” εξωτερικό facelift -λεπτομέρειες για το εσωτερικό του, όπου υπάρχουν επίσης αλλαγές, θα έρθουν αργότερα- αλλαγές έρχονται για το Renegade και κάτω από το καπό του, όπου θα φιλοξενούνται τρεις νέοι κινητήρες, εστιασμένοι στη μεγαλύτερη απόδοση και τη μικρότερη κατανάλωση.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι νέες προσθήκες κινητήρων αφορούν έναν 1.000άρη τρικύλινδρο, απόδοσης 120 ίππων, έναν 1.300άρη απόδοσης 150 ή 180 ίππων (σε δύο βερσιόν) και έναν ατμοσφαιρικό 1.600άρη, ο οποίος δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Μιλάμε για σύνολα μόνο βενζίνης, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν το νέο Renegade θα διατίθεται με κινητήρα πετρελαίου, ιδιαίτερα μετά από την ανακοίνωση της μητρικής εταιρίας της Jeep ότι σκοπεύει να “ξεφορτωθεί” όλους τους diesel κινητήρες από τη γκάμα της, ως το 2022. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, αναμένονται εντός της ημέρας.