Εκπτώσεις και νέα χρηματοδοτικά για τα Fiat Professional

Σε νέες τιμές με “γενναίες” εκπτώσεις παρέχονται, ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, τα κορυφαία οχήματα της σειράς Fiat Professional, προς όφελος όλων των επαγγελματιών, οι οποίοι αναζητούν μια ποιοτική και αποδοτική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, παρέχεται άτοκο και χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσω της FCA Capital, ώστε τα επαγγελματικά οχήματα της Fiat να είναι πιο προσιτά από ποτέ.

 Συγκεκριμένα, όλα τα Van της Fiat Professional πωλούνται πλέον και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου με έκπτωση 2.500€. Επιπλέον, στο Fullback η έκπτωση ανέρχεται στα 2.000€ για το Extended Cab και στα 3.500€ για το Double Cab.

 Συνδυαστικά με τις εκπτώσεις, προσφέρεται προγράμματα χρηματοδότησης FCA Capital για Doblo Cargo & Fiorino με 36% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις. Αντίστοιχα,για τα Talento Van & Ducato προσφέρεται πρόγραμμα χρηματοδότησης FCA Capital με 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

 Με την ευρεία γκάμα κινητήρων τους, για οικονομία και απόδοση που κάνει τη διαφορά στην καθημερινή εργασία, τον αναβαθμισμένο τους εξοπλισμό, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν την πιο ελκυστική σχέση τιμής και αξίας για τον επαγγελματία που αναζητεί το καλύτερο για την εργασία του.

Τα μοντέλα της Fiat Professional, περιμένουν στο  Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της Fiat Professional.