Άκου τον 3λιτρο της νέας Supra να ουρλιάζει!

Όσο πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψής της, αναδύονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που κάνουν την καρδιά να χτυπά δυνατότερα. Μετά τη διαρροή των εικόνωνγια τη σιλουέτα της, η Toyota, αυτή τη φορά μέσω της επίσημης οδού, του καναλιού της στο YouTube, μας δίνει σε βίντεο το πρώτο καθαρό “soundtrack” της νέας Supra.

Στο βίντεο, στο οποίο η Toyota έχει θολώσει τη σιλουέτα της Supra A90, ακούμε τον ήχο του κινητήρα της σε όλο το φάσμα των στροφών. Πρόκειται για τον ολοκαίνουριο 3λιτρο εξακύλινδρο εν σειρά που εξέλιξε η BMW για τη Z4 και τη M340i. Όσο για την απόδοση; Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι το μοτέρ της BMw θα αποδίδει “περισσόερους από 300 ίππους” στη νέα Supra. Ξέρουμε όμως επίσης ότι είναι ικανός να αποδώσει και τουλάχιστον 382 ίππους και 500 Nm ροπής, όπως θα κάνει στη Ζ4 M40i. Το μόνο που μένει να δούμε, είναι εάν στη Supra θα δούμε αυτή, ή μια ισχυρότερη βερσιόν για την έκδοση GRMN. 

Στην… άλλη πλευρά του φεγγαριού, περιμένουμε επίσης η Supra να διατίθεται και με έναν μικρότερο, τετρακύλινδρο δίλιτρο με 262 ίππους για μια φτηνότερη entry-level version. Η Toyota θα χρησιμοποιεί το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της BMW, ενώ χειροκίνητο, μέχρι στιγμής έχει προβλεφθεί μόνο για τις δεξιοτίμονες αγορές -και αυτό όχι με βεβαιότητα.

ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ

Η νέα Supra θα παρέχει ιδανική κατανομή βάρους 50:50 , χαμηλό κέντρο βάρους και στρεπτική ακαμψία όμοια με του Lexus LFA-λεπτομέρειες που, μαζί με τον 3λιτρο, την κάνουν ένα ποθητό αυτοκίνητο. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται, πριν ξετυλιχτεί το περιτύλιγμα…

Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη; Σε ικανοποιεί η νέα Toyota Supra; Πιστεύεις ότι ανταποκρίνεται στο μύθο;