Κατασκευαστής της Χρονιάς η Hyundai

Είναι κοινή πεποίθηση ότι η Hyundai καταγράφει ταχυτατη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Ως μια αναγνώριση αυτής της εξέλιξης, η Hyundai Motor αναδείχθηκε Κατασκευαστής της Χρονιάς στο τελευταίο τεύχος των βραβείων του περιοδικού BBC TopGear.

Το περιοδικό BBC TopGear αναδεικνύει την ταχεία εξέλιξη της Hyundai με την πάροδο των χρόνων και συγχαίρει την ευρεία και φιλόδοξη γκάμα των προϊόντων της και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα i30N, IONIQ και KONA Electric.

Το BBC TopGear αναφέρει στο δημοσίευμά του : “Η Hyundai διαθέτει ένα οπλοστάσιο αυτοκινήτων ώστε να κάνει εδραιωμένους ομίλους να ζηλεύουν. Ένα αουτσάιντερ κερδίζει μάλλον καλύτερα την παράσταση; Η Hyundai έχει προχωρήσει πολύ. ”

Από τα αυτοκίνητα πόλης έως τα παραδοσιακά και υψηλών επιδόσεων οχήματα μέχρι τα μεγάλα και μικρά SUV που προσφέρονται με επιλογή κινητήρων από βενζινοκινητήρες και υβριδικούς έως μηδενικών εκπομπών ρύπων, ηλεκτρικά και υδρογόνου, η Hyundai προσφέρει στους πελάτες μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο κ. Tony Whitehorn, President και CEO της Hyundai Motor UK, δήλωσε: “Η διάκριση αυτή από το περιοδικό BBC TopGear είναι μια απόδειξη για το πόσο έχουμε εξελιχθεί ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία. Το 2008, πουλήσαμε μόνο 28.000 οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα φθάνοντας στο 2018, είμαστε ένας από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα πουλήσουμε πάνω από 90.000 αυτοκίνητα πριν το τέλος του έτους. Ο Νο 1 λόγος αγοράς των οχημάτων μας τώρα είναι η σχεδίασή τους. Η μάρκα μας συνεχίζει να εξελίσσεται και είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές από ποτέ».