Πώς θα σου φαινόταν ένα Nissan Altima με ερπύστριες;

Ζηλεύεις τους φίλους σου με τα τετρακίνητα SUV και τα χιονολάστιχα που ανεβαίνουν στο χιονοδρομικό και παίζουν στα χιόνια, ενώ εσύ, με το sedan σου, δεν μπορείς; Η Nissan, σου έχει τη λύση, με το Altima-te AWD. Ένα όχημα το οποίο είναι πραγματικά παντός εδάφους.

Δημιουργεί “παράδοση” στο χιόνι, αλλά και στις… ερπύστριες η Nissan. Μετά από τα 370Zki και Rogue Warrrior, η Nissan εξοπλίζει με βαρέως τύπου ερπύστριες το Altima-te AWD, ένα μοναδικό σεντάν, που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μόντρεαλ. 

Πρόκειται για ένα sedan το οποίο δεν μοιάζει με τίποτα από όσα μας έχει παρουσιάσει η Nissan. Στην ουσία πρόκειται για ένα project που αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην τετρακίνηση (AWD) και μια πρόσθετη επιλογή για τον Καναδό υποψήφιο αγοραστή. 

Με την κωδική ονομασία “Altima-te AWD”, αυτό το μοναδικό όχημα, βασίζεται στο νέο Nissan Altima AWD και συνεχίζει το “έθιμο” της Nissan που θέλει να δημιουργεί επιθετικά, μοναδικά  μοντέλα, εξοπλισμένα με ένα σύστημα ερπυστριών βαρέως τύπου.

“Δεν πρόκειται για ένα Altima όπως το ξέρουμε”, λέει, περιγράφοντάς μας μάλλον το προφανές, ο Joni Paiva, πρόεδρος της Nissan Canada Inc. 

“Για το μοντέλο του τρέχοντος έτους, επαναπροσδιορίζουμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η ιστορική ονομασία. 

Το Altima-te AWD έρχεται να ενωθεί με τα υπόλοιπα, μοναδικά μοντέλα που είναι ειδικά εξοπλισμένα για το χιόνι, όπως το Rogue Warrior και στέλνει ένα σαφές μήνυμα στην αγορά: Αυτό το Altima έχει την ικανότητα να κινείται στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες”.

Το Altima-te AWD θα παρουσιαστεί, όχι τυχαία, σε ένα μέρος που έχει… πάντα χιόνι, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Καναδά, τον προσεχή Φεβρουάριο.

Βίντεο με το συναρπαστικό “Altima-te AWD” μπορείς να απολαύσεις εδώ: