Η Abarth ετοιμάζει επετειακά 70th Anniversary

Έκπληξη από την Abarth, η οποία, μόνο για το 2019, για να γιορτάσει τα εβδομηκοστά της γενέθλια που έρχονται με πολύ καλά αποτελέσματα στις πωλήσεις, ετοίμασε επετειακά μοντέλα. Σύντομα, η μάρκα με τον σκορπιό, θα λανσάρει ένα σήμα “70th Anniversary” που θα κάνει κάθε μοντέλο πιο ξεχωριστό. Πάντως, στα επετειακά Abarth 595 με το σήμα “70th Anniversary” θα υπάρχουν και άλλες διαφοροποιήσεις, οι οποίες δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστές. 

Την ίδια ώρα, το Abarth 595, ψηφίστηκε για τέταρτη σερί χρονιά “Best Car” στην κατηγορία “Mini Car” από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού “Auto Motor und Sport”. Το ιταλικό μοντέλο συνέλεξε το 30,6% όλων των ψήφων, ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστές. Μάλιστα, στη συνολική βαθμολογία, το Abarth 595 ήρθε δεύτερο με το 18,3% όλων των ψήφων.

Ο επικεφαλής EMEA της Fiat και της Abarth, Luca Napolitano, δηλώνει περήφανος για το βραβείο, επειδή “επιβεβαιώνει ότι το… μικρό super car μας, είναι ένα αδιαμιφσβήτητο σύμβολο της πεμπτουσιωμένης ιταλική δημιουργικότητας, αθλητικότητας και προσοχής της λεπτομέρειας που εκτιμάται πάντα πολύ από τους αναγνώστες του γερμανικού περιοδικού”.

 Ο Napolitano λέει ότι είναι και νίκη… πρεστίζ, καθώς η Γερμανία είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για τη μάρκα με το σκορπιό, η οποία συνέβαλλε στα αποτελέσματα πωλήσεων του 2018 “που ήταν ένας χρόνος-ρεκόρ για εμάς, με σχεδόν 23.500 αυτοκίνητα να πωλούνται στην Ευρώπη και ανάπτυξη 36,5%. Τα καταπληκτικά αποτελέσματα μας κάνουν αισιόδοξους για το 2019, τη χρονιά την οποία γιορτάζουμε την 70ή μας επέτειο”.