Στις 6 Ιουνίου, έχει έκθεση αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη!

Βορειοελλαδίτες petrolheads, η Πέμπτη, 6 Ιουνίου, είναι η μέρα σας! Είναι η μέρα που θα ανοίξει τις πύλες της η μεγάλη γιορτή του αυτοκινήτου, στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Το 4ο Thessaloniki Auto Festival, θα διαρκέσει ως και την Κυριακή, 9 Ιουνίου, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της Β. Ελλάδας να δει όλα τα νέα αυτοκίνητα της αγοράς, σε μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα έκθεση. 

Στην έκθεση, την οποία διοργανώνει η Promauto, η οποία γιορτάζει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, θα είναι διαθέσιμα στο κοινο νέα μοντέλα, αλλά και μεταχειρισμένα των δικτύων των επισήμων εμπόρων, για πληροφορίες , ενημέρωση και test drive.

Ειδικά για τις ανάγκες της δοκιμαστικής οδήγησης, οι εσωτερικοί δρόμοι της ΔΕΘ  εκτός από την ασφάλεια που προσφέρουν, διαθέτουν και ένα μοναδικά μοντέρνο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους επιλέξουν να δοκιμάσουν ένα από τα εκτιθέμενα αυτοκίνητα.  

Ακόμα, στα πλαίσια των παραλλήλων εκδηλώσεων του Thesaloniki Auto Festival,  μια σειρά από events  θα προκαλέσει το θαυμασμό και την ικανοποίηση των επισκεπτών.  Κλασσικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά, 4Χ4, ιδιοκατασκευές , αλλά και τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα , ηλεκτρικά, υβριδικά,  αεριοκίνητα, υγραεριοκίνητα, και πολλά άλλα, θα βρεθούν σε ένα  πραγματικό φεστιβάλ αυτοκινήτου, το Thessaloniki Auto Festival.