Το Citroen C5 Aircross είναι… χαμαιλέων!

Τόσο διαμορφώσιμο, που μοιάζει με χαμαιλέοντα! Το νέο SUV της Citroen, C5 Aircross, δεν είναι τυχαία πρέσβης του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®, αφού είναι το πιο εύκολα διαμορφώσιμο και το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας του, είναι ένα SUV και ένα πολυμορφικό μαζί! Εφοδιασμένο με την πρωτοποριακή ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions® και τα μοναδικά καθίσματα Advanced Comfort, προσφέρει μια νέα εμπειρία άνεσης στις μετακινήσεις. 

H Citroën με την έλευση του νέου SUV Citroën C5 Aircross σηματοδοτεί την δυναμική διεύρυνση της γκάμας Citroën, στην κατηγορία των SUV. H νέα ναυαρχίδα της μάρκας, εμπνέεται από τις επιθυμίες των πελατών της, προβάλλοντας μια σύγχρονη και δυναμική προσωπικότητα με έντονα χαρακτηριστικά SUV (23εκ. απόσταση από το έδαφος, Grip Control, μεγάλοι τροχοί), με ασύγκριτη άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων.

Η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, χάρη στα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, είναι ασυναγώνιστη, ενώ στην κατηγορία κορυφαίος είναι ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα 580 έως 720 λίτρα. 

Εκτός από την κορυφαία άνεση, τον ειδικό αφρό και το ξεχωριστό design που περιέχουν, τα καθίσματα στο νέο SUV Citroën C5 Aircross προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα:

Έχοντας το ίδιο πλάτος, παρέχουν την ίδια άνεση στους τρεις επιβάτες της δεύτερης σειράς και ο μεσαίος επιβάτης κάθεται το ίδιο άνετα, όπως οι υπόλοιποι

Μετακινούνται μπρος-πίσω κατά περισσότερο από 150 mm, επιτρέποντας την αναδιαμόρφωση της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ

Ρυθμίζονται σε κλίση σε πέντε θέσεις (από 19° έως 26,5°)

Αναδιπλώνονται προσφέροντας ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα στο χώρο φόρτωσης, χάρη στο πάτωμα δύο επιπέδων του πορτμπαγκάζ

Χάρη στην ανεξάρτητη αναδίπλωση καθισμάτων, δίνεται η δυνατότητα φιλοξενίας 2 παιδικών καθισμάτων με παράλληλη φόρτωση του χώρου αποσκευών με μακριά αντικείμενα 

Με χώρο αποσκευών – ρεκόρ, που κυμαίνεται από 580 έως 720 λίτρα (δεύτερη σειρά καθισμάτων τοποθετημένη μπροστά) και μέχρι 1.630 λίτρα έως την οροφή (δεύτερη, πλήρως αναδιπλούμενη σειρά καθισμάτων) το νέο SUV Citroën C5 Aircross διαθέτει το μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ στην κατηγορία του. Το πλατύ άνοιγμα (1.017 mm) και το ορθογώνιο σχήμα του (μήκος 999 mm έως 1.907 mm με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα – και με 583 mm ύψος έως την εταζέρα) καθιστούν ευκολότερη τη φόρτωση των μεγαλύτερων αντικειμένων.